AK Parti Kilimli İlçe Yönetimi 70 gün aradan sonra ilk kez yüz yüze toplandı.
Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte teşkilat çalışmalarını ve ilçede ki yatırımları değerlendirdi.

Covid 19 sebebiyle bugüne kadar da telekonferans sistemi ile toplantı yaptıklarını bugün ise ilk kez yüz yüze toplantı yaptıklarını ve sosyal mesafeyi uyduklarını ifade eden AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci, "Uzun süre yaşadığımız pandemi sürecinden sonra 70 gün aradan bu tarafa ilk defa yönetim kurulu toplantısına sosyal mesafe koruyarak ve maskemizi takarak bir yönetim kurul toplantısını icra etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yaptığımız bu toplantı İnşallah Kilimli'miz için hayırlı olur ülkemiz için hayırlı olur. Katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Toplantımızın konusu kovid-19 sürecinde hükümetimizin yaptığı yatırımları vatandaşlarımıza anlatmak, Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemiş olduğu maske mesafe ve hijyen kurallarını vatandaşlarımıza anlatmak, ilçemize yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek üzere teşkilat olarak bugün yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz Bundan sonraki süreçte de normal bir şekilde toplantımıza haftalık olarak yüz yüze yapmaya devam edeceğiz." İfadesini kullandı.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi