AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı, Ormanlı Belediye Başkanlığı ve Kızılay işbirliğinde; bugün Ormanlı beldesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. 10.00-17.00 saatleri arasında, Ormanlı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kampanyada 90 ünite kan toplandı.
“Kan Ver, Hayat Kurtar” adı altında düzenlenen kampanyaya; Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ereğli İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Sezer, Teşkilat Başkanı Mustafa Kalkan, Yerel Yönetimler Başkanı Necati Akdeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Eroğlu, Talip Seyhan, Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber ve AK Parti Ereğli Belediye Meclis Üyesi Zafer Yalman da katkı sağladı.
Kampanya ile ilgili açıklama yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, toplanan kanların ihtiyaç sahiplerine şifa olmasını temenni ederek; Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’a, belde halkına ve hava şartlarına rağmen kampanyaya rekor sayıda katılım sağlayan vatandaşlar ile teşkilat mensuplarına teşekkür etti. (Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi