Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği ZAYBİR’in Mali Olağan Genel Kurulu yapıldı.Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin tarihinde ilk defa yapılan Mali Genel kurula katılım yoğun oldu.
Mali Genel Kurulda 2018, 2019 ve 2020 yılı gelir gider hesap bilançosu, faaliyet raporu ve tahmini bütçe oy çokluğuyla onaylanarak Birlik Başkanı Abdurrahman Canlı, güven tazeledi.
Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin tarihinde ilk defa mali kongre yapıldığını söyleyen Başkan Abdurrahman Canlı, “Şeffaf bir yönetim ile Zonguldak arıcısına ve Türkiye ekonomisine hizmet ettiklerini söyledi.Yaptıkları proje ve destek çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Abdurahman Canlı, Zonguldak atıcısının önümüzdeki günlerde ve yıllarda parlak bir gelecek beklediğini söyledi.Abdurrahman Canlı; Başkanlığı’da Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliğini devralan yönetim mali genel kurulda üyelere hesap vererek güven tazelediler. Birlik başkanı Abdurrahman Canlı; başta AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’a Ahmet Çolakoğlu’na ve Polat Türkmen’e ve kamu görevlilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi