Zonguldak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında aday öğretmenler yemin etti, emekli öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgeleri teslim edildi. Törende Öğretmen halk oyunları ekibi gösteri sundu ve Müzik Öğretmenleri Korosu Dinletisi gerçekleştirildi.Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan 24 Kasım Öğretmenler Marşı'nı koro ile birlikte seslendirdi.

 Programa; Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Milli Eğitim müdürü Züleyha Aldoğan, öğretmenler ve protokol üyeleri katıldı.


VALİ TUTULMAZ DERECEYE GİREN ESERLERİ GEZDİ

Vali Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan AKM’de ilk olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü” Temalı Resim Yarışmasında dereceye Giren eserleri inceledi.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının” Okunması ile başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü programında  “Dünyanın Bütün Çiçekleri” Şiiri okundu.
Törende en genç öğretmen ve emekli olmuş öğretmen konuşma yaptı.
BAKAN MAHMUT ÖZER'İN MESAJI OKUNDU

Törende Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı okudu.

ALDOĞAN TÖRENDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleşecek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

ADAY ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ, ÖĞRETMEN HALK OYUNLARI EKİBİ GÖSTERİSİNDEN SONRA İSE EMEKLİ ÖĞRETMENLERE “HİZMET ŞEREF BELGELERİNİN” SUNULDU

Törende daha sonra aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi.Öğretmen halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra ise şehit edilen öğretmenler anısına öğrenciler şiirler okundu.Ardından Vali Mustafa Tutulmaz, emekli öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgelerinin” takdim etti. Ardından şiir dinletisi gerçekleştirildi.

RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

Törende resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Başsavcı Vekili Ümit Efepğlu tarafından törenle verildi.

ÖĞRETMENLERDE ÖDÜLLENDİRİLDİ

İl Milli Eğitim Müdür Züleyha Aldoğan törende son olarak öğretmenler arasında düzenlenen "mesleğimde ilk günüm'' öykü temalı yarışmada dereceye giren öğretmenlere hediyelerini takdim etti.

MÜZİK ÖĞRETMENLERİ KOROSU DİNLETİSİ

Müzik Öğretmenleri Korosu Dinletisi beğeni topladı.Koronun söylediği şarkılara protokol alkışlarla eşlik etti.
Törende son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan 24 Kasım Öğretmenler Marşı'nı koro ile birlikte seslendirdi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi