GÖKÇEBEY MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ADEM AYVACIK’TAN ZGC’YE ZİYARET

Ziyarette MHP Gökçebey İlçe Başkanı Tuna ÇAPÇI ve Ülkü Ocakları üyeleri yer aldı.

Gökçebey Başkan A. Adayı Adem AYVACIK  ‘’Gökçebey İçin, Gönül Seferberliği ilan ediyoruz’’

Yerel seçimlerde aday adayı olacağını ilan eden Gökçebey MHP belediye Başkan Aday adayı Adem Ayvacık,, ZGC genel merkezini ziyaret ederek, ZGC genel başkanı Derya Akbıyık’ a yerel seçimlerde ilçesinden aday olduğunu  ifade etti.

Ayvacık yaptığı konuşmada; Zonguldak'lı , Gökçebey doğumlu  olduğunu, ilçesine hizmet için göreve talip olduğunu açıkladı.

 Yerel seçim adaylığında,  İlçesinin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için yoğun  çalışacağını, ilçesini geliştireceğini, iç turizme yönelik bir çok çalışmanın da başlatılacağını ifade etti.

Gökçebey , bugüne kadar ihmal edildi.

İlçenin gelişimini devamla üniversite ile istişare ve geliştirme adına önem vereceklerini  üniversiteye ayrılan alanın yüksek eğitim kampüsü kurulması adına ısrarlı politika yürüteceklerini,  hayvancılık OSB, tarımda OSB, gibi alanlarda çalışmaların aksatmadan sürdürülmesi önceliklerimiz arasındadır.

Yeni yatırımlarla istihdamın sağlanması, artırılması ve işsizliğin azaltılması ,göçün önlenmesi düşüncelerimiz önem arz etmektedir. 

Gökçebey ilçe olarak büyüyecek. Nüfus artışı sağlanacak, yatırımlar artırılacak, kentleşme adına yaşam alanları oluşacak.

Gökçebey bizim dönemimiz de, yönetimiz de değişim ,dönüşüm , yeniliği, vizyon ve misyon olarak çok güçlü bir şekilde hissedilecek.

Yaşatılacak.

MHP ‘nin ülke geneli yerel yönetimler de ki başarısı  ve halka hizmeti biliniyor.

Farklılığı görülüyor. Aynı hizmetin MHP  yerel yönetimler esası çerçevesinde  çok daha fazlasını ilçemizde eksiksiz ve noksansız gerçekleştireceğiz.

Yaşanabilir Gökçebey için göreve talip oluyoruz, halkın  huzuruna çıkıyoruz" , dedi.

Çapçı: ’’ Yerel seçimlerde kazanabilecek adaylarla yol alacağız’’

MHP İlçe Başkanı Tuna Çapcı ‘da yaptığı konuşmada;" yerel seçimlerde çok iddialıyız, çok güçlü yerel yönetici adaylarımızla seçime gireceğiz.

Adem Ayvacık başkan aday adayımız,  gerçekten çok  hedefli ve çok yönlü bir kişilik.

2014 yerel seçimlerinde 1000 üzeri oy aldık.

Bunu iki katına çıkarmak istiyoruz. Bununla beraber seçimi kazanma adına azimliyiz

 MHP Belediyeciliğini ilçemizde her yönü ile yaşatacağız ve hayata geçireceğiz." Dedi.

Akbıyık konuşmasında; "yerel seçimlerin çok önemli olduğunu, MHP ülkemizin ve ilimizin çok önemli bir siyasi partisi. Ülke geneli büyükşehir, ilçe ve bir çok beldelerde MHP ‘li belediye başkanlarınız görüyoruz. Hizmetleri halk nezdinde takdir ve teveccüh görüyor. Aynı çalışmanın ilimiz geneli il merkezi , İlçeler ve beldeler de görülmesi , yaşanması bizler  için önemlidir" , dedi.

Yapılan ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

     

            (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi