Çatalağzı’nda bir öğrenci servisi esnafı, Çatalağzı Belediye Başkan Adnan Akgün’ü mahkemeye verdiğini söyleri.59 yaşında ki Hasan Toptan, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün güzergah belgesi vermediği gerekçesiyle mahkemeye verdiğini söyledi.Vermesi gereken güzergah belgesini vermediğini belirterek mağdur olduğunu hakkını aramak için Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü mahkemeye verdiğini ifade eden Hasan Toptan, şunları söyledi:

ADALET YERİNİ BULACAK

“Çatalağzı belediye başkanını vermesi gerektiği halde güzergah belgesi ni vermediği için hukuk sürecini başlatım ve Adnan Akgün’ü mahkemeye verdim. Vermesi gereken güzergah belgesini vermiyor. Bana dediği diğer servisçiler ile görüş. Hukuk süreci devam ediyor. Güzergah belgesini vermediği için mağduriyetim halen devam ediyor. Öğrencilerin Veliler de bu durumdan çok mağdur oldular. Çatalağzı öğrenci servisi yapıyorum ve Çatalağzı Belediyesi Başkanı bana vermesi gerektiği halde güzergah belgemi bir türlü vermiyor. Yaşadığım mağduriyetten dolayı da kendisini mahkemeye verdim. Bundan dolayı öğrencilerimi velilerim bayağı bir sıkıntılı durumdalar. Bir önceki güzergah bölgemin verilmesini istiyorum.Bu yaşadığı süreç Eylül ayından beri devam ediyor. Ve ben de mahkemeye daha başkanı yeni verdim. Adalet İnşallah en kısa zamanda yerini bulacak.”

TRAFİK CEZALARIYLA BENİ YILDIRMAK İSTİYORLAR

Ayrıca Başkanı talimatıyla Zabıtanın kendisine ceza yazdığını ve kendisini trafik cezalarıyla yıldırılmak istendiğini belirten Hasan Toptan, “Ayrıca beni sürekli trafik şikayet ediyorlar. Trafikten 2 kez ceza yedim. Belediye bana 2 kez ceza yazdı haksız yere. Ve o bende cezalara mahkemde itiraz ettim ve kazandım. Yani bir fiyat etiketini yapıştırdım diye bana Belediye ceza yazdı. Sırf bana özel başkanın Emirleriyle zabıta tarafından bana uygulama yapıldı. Beni sürekli şikayet ediyorlar.

Amaç beni işinden alıkoymak, ehliyetimi ceza puanını doldurarak beni işinden alıkoymak istiyorlar. Zaten belediye başkanı da diğer servisçilere söylemiş ben bunun üzerine çizim Ben bunu burada çalıştırmayacağım. Diğer servisçiler Develi nereye giderek bir bunu çatı altında içeriye sokmayacağım o buraya gelemez mahallelere gelemez diyerekten velilere baskı yaparak öğrencilerimi almak istiyorlar. O yüzden de mahkemelik oldum. Yani bir an önce güzergah belgemi alıp bu işlerden kurtulmak istiyorum. İnşallah zaten kısa manda yerini bulacaktır ve bu haksızlık panda  kurtulacağım Allah'ın izniyle.” Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi