Nitelikli dolandırıcı, sahtekar, ağlak, borcunu ödemeyen Keloğlan, her zaman olduğu gibi araştırmadan, soruşturmadan karalama haberlerine devam ediyor!

Sözde Zonguldak’ın en iyi kalemlerinden!

Ama biz öyle olmadığını biliyoruz ve yayınlarımızda bunu her fırsatta dile getiriyoruz.

Her zaman ne diyoruz? Dolandırıcı, milletten aldıklarını ödememek için, devlete borcunu ödememek için, şirket hisselerine takla attıran, vatan hainliğinden yargılanan zamanın Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak’la iş birliği içerisinde olan, gece ‘Pişt Sessizluk!’ diye manşet atıp sonra geri çeken, muhbir-ihbarcılığı devlet tarafından kayıt altında olan Keloğlan!

Sen değil miydin milletvekilliği aday adaylığı döneminde vatan hainliğinden tutuklanıp yargılanan Emniyet Müdürünün reklamını yapan, ZTSO seçimlerinde ZONİAD’ın ve dönemin Emniyet Müdürünü destekleyen ve onlarla işbirliği yapan!

Sonra da ‘Aile hayatım bitecek’ diyerek meşhur sanatçı ‘Küçük Emrah’ misali salya-sümük ağlayan!

Borç aldığın insanları dolandıran, şantaj yapan, çift baskılı günlük gazete çıkartan, tetikçi, şantajcı, dolandırıcı Mustafa Özdemir sana bir çift sözümüz var!

Birincisi, oğlunu okulun önünde dövüp, haşatını çıkartıp pert ettikleri zaman hoşuna gitti mi?

Ruh halin neydi?

İnsanda biraz yüz olur!

İkincisi, oğlunun dayak yediğini kimse yazdı mı? Sen sanıyor musun kimse bilmiyordu! Sadece çocuğunun deşifre olmaması ve zarar görmemesi adına yazılmadı. Ama sende nerede o adamlık?

Üçüncüsü dolandırıcı, muhbir Mustafa! Çocuğunun dayak yediği resimleri arşivimizde var. Aile mahrumiyetine saygıdan, oğlunun psikolojisini düşünerek ne yazdık ne de görüntüsünü yayınladık. İstersen, yayınla dersen yayınlayalım! Bu kadar net soru soruyoruz! Unutmadan, istersen ortağının tapelerini hatırlatalım! Hani ‘Tapeler utandı, o utanmadı’ diye yazmıştık ya! Gerekeni yapacağım dediğin tapeler varya! İstersen, bize yayınla dersen onları da yayınlayalım! 

Şunu da unutma muhbir-ihbarcı Mustafa Özdemir! Sizin iş birliği içinde olduğunuz Valiler, Savcılar, Emniyet Müdürleri yok! BİK Müdürü ile ilişkili Valide yok! İş birliği içerisinde olduğun o dönemde kardeşi dağda öldürülen PKK’lı savcı da yok! Anladın mı dolandırıcı? İş birliği içinde oldukların FETÖ’nün Hakimleri, Savcılarıydı! 

Şimdi ise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin saygın Valileri, Hakimleri, Savcıları, Emniyet müdürleri var. 24 saat görev yapan, kimsenin kimliğine bakmadan gece saat 3’te vatandaşın telefonuna çıkıp derdini dinleyen ve gerekeni yapan, kimseyi ayırt etmeyen devletin sıcaklığını hissettiren bürokratlar var. Onları yetiştiren analardan ve babalardan Allah razı olsun. Sizin gibilerin istediği gibi değil, devletin şefkatli ve sıcak kolları onlarda var. Onlardan Allah razı olsun… 24 saat görevlerinin başındalar. Anladın mı dolandırıcı sahtekar? 

Son olarak şuna da hatırlatalım istedik! Kilimli madem seni bu kadar çok ilgilendiriyor! İki hafta önce Kilimli’de esrar ve torbacılıktan yakalanan biri vardı. Acaba sana bir yakınlığı var mıydı da o haberi yazmadın? Açıkla da bilelim. Bizim gibi herkes merak ediyor! Açıkla muhbir-ihbarcı Mustafa Özdemir!

(Umut İliksiz)

Editör: Haber Merkezi