CHP Kilimli eski Belde Başkanı Ahmet Sarsık, kendisi hakkında asılsız dilekçelerle şikayette bulunanlarla ve bu dilekçeleri yazdıranlarla ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamasında, bu dilekçeleri yazan bazı kişilere ulaştığını, bu kişilerin kendisini tanımadıklarını söylediklerini ve içeriğini bilmeden imzaladıklarını ifade ettiklerini belirterek, gerekli düzeltmeleri yaptıklarını söyledi.

Dilekçeleri yazdıran çevrelerin, bu kez de sözkonusu kişilere zorla düzeltme yaptırdığını iddia ettiklerini belirten Ahmet Sarsık, kesinlikle böyle bir durum olmadığını, aksine bu kişilerin mağdur olmamaları için çaba gösterdiğini vurguladı.

Asılsız iddiları içeren dilekçeleri yazan son kişiye ulaştıktan sonra sorumluları hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Ahmet Sarsık, “Hiç kimse kanunların üzerinde değildir, bu konuda bütün yasal ve yargısal haklarımı sonuna kadar kullanacağım” dedi.

Ahmet Sarsık açıklamasında şunları söyledi :

“ BENİ TANIYAN DÜRÜSTLÜĞÜMLE TANIR!..             

CHP KİLİMLİ İİÇE BAŞKANLIĞINDA HAKKIMDA DÜZENLENMİŞ OLAN 22 TANE DİLEKÇELERİ ANALİZ ETTİKTEN SONRA DİLEKÇEDE İMZASI BULUNAN İYİ NİYETLİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BAZI İNSANLARA ULAŞARAK İMZASINI ATTIKLARI SUÇLAMALARI SORDUĞUMDA BENİM BU DURUMDAN HABERİM YOKTU BEN SENİ TANIMAM TANIMADIĞIM BİR İNSAN İÇİNDE NİYE ŞİKAYET DİLEKÇESİ VEREYİM DEDİLER. VE BENDEKİ DİLEKÇELERİNDE GEREKLİ DÜ

ZELTMELERİ YAPTILAR. BU DURUMDAN HABERDAR OLAN BAZI ÇEVRELER ZORLA BU İNSANLARDAN DİLEKÇE ALDIĞIMI YANSITMAYA ÇALIŞANLAR OLUYOR. KESİNLİKLE BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. BEN O İNSANLARIN MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN ÇABA SARFEDİYORRUM. ŞUNU HERKES İYİ BİLSİN Kİ YÜCE ATATÜRK' ÜN MANEVİ ŞAHSİYETİNE CHP' NİN KURUMSAL KİMLİĞİNE SIĞINARAK MAKAMI VE MEVKİSİ NE OLUR İSE OLSUN ŞAHSIM HAKKINDA AHLAKTAN YOKSUN YALAN BEYANA DAYALI İFTİRALARDA  BULUNAMAZ. ŞİKAYETÇİLERİN YARIYA YAKININI TANIMAM. BAZILARI ŞUNU SANIYOR PARTİ KARAR VERDİ BENDE İMZALADIM. HİÇBİR KİŞİ HİÇBİR KURUM HERHANGİ BİR İNSAN İÇİN SİYASET ADINA YALAN BEYANA DAYALI İFTİRALARLA DOLU KARALAYICI SUÇLAMALARDA BULUNAMAZ. MAKAMI NE OLURSA OLSUN HİÇBİR KİMSE VE HİÇBİR KURUM KANUNLARIN ÜZERİNDE BİR GÜÇ DEĞİLDİR. BİR İNSANIN KİŞİLİĞİ HAKKINI TAYİN ETME YETKİSİNİ VERMEMİŞTİR. BEN ULAŞMAM GEREKEN EN SON KİŞİYE ULAŞTIKTAN SONRA GEREKLİ SUÇ DUYURUSUNU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA YAPACAĞIM. BU KONUDA BÜTÜN YASAL VE YARGISAL HAKLARIMI SONUNA KADAR KULLANACAĞIM. KAMUOYUNA VE İLGİLİLERE SAYGIYLA DUYURURUM. “

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi