CHP eski Kilimli Belde Başkanı Ahmet Sarsık, ZBEÜ tarafından kabul edilen "siyaset" temalı yüksek lisans tezini sunmak üzere Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u makamında ziyaret etti.
Objektif, tarafsız bir yaklaşımla ve akademik bakış açısı ile hazırlanan " Siyasal Pazarlama - Zonguldak'ta Seçmen Davranışı Üzerine Bir Araştırma" başlıklı yüksek lisans tezini Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'a takdim eden Ahmet Sarsık, " Sayın Başkanımızın hüsnü kabulünden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Ahmet Sarsık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Kıymetli kardeşimiz Ahmet Sarsık'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum, tarafsız bir yaklaşımla hazırladığı akademik çalışmasından dolayı kendisini kutluyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
O sırada parti binasında bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile Kilimli ve Zonguldak sorunları üzerine sohbet eden Ahmet Sarsık, yüksek lisans tezini Zonguldak Milletvekillerine TBMM'de ziyaret ederek ayrıca takdim edeceğini söyledi.
Polat Türkmen de, akademik çalışmasından dolayı Ahmet Sarsık'ı kutlayarak, başarılar diledi.
(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi