Siyaset temalı yüksek lisans tezini takdim etmek üzere ziyaretlerini sürdüren Ahmet Sarsık, bugün de Kilimli Kaymakamı, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan ile Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız’ı makamlarında ziyaret etti.

Ahmet Sarsık, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanan Muzaffer Yıldız’ı kutlayarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kilimli Kaymakamı, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan’a, biri kendisine, diğeri Vali Mustafa Tutulmaz’a iletilmek üzere iki adet yüksek lisans tezi takdim eden Ahmet Sarsık, ziyaret sonrasında şunları söyledi …

“ Tamamen tarafsız ve objektif ölçülere göre hazırladığım, Siyasal Pazarlama - Zonguldak’ta seçmen davranışı üzerine bir araştırma” başlığını taşıyan yüksek lisans tezimi takdim etmek üzere Kilimli Kaymakamımız, Vali Yardımcımız Nevzat Taşdan ile Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muzaffer Yıldız’ı makamlarında ziyaret ettim.

Ayrıca, yoğun programlarını dikkate alarak Sayın Valim Mustafa Tutulmaz’a sunulmak üzere, Sayın Vali Yardımcım Nevzat Taşdan’a ikinci bir kitap takdim ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket ve hüsnü kabulden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kilimli Kaymakamı, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan  da akademik çalışmasından dolayı Ahmet Sarsık’ı kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü muzaffer Yıldız, Ahmet Sarsık ile aynı dönemde yüksek lisans eğitimi görmenin heyecanını yaşadığını vurgulayarak, “ Sayın Sarsık ile aynı dönemde yüksek lisans eğitimi görmenin heyecanını yaşadık. Kendisi örnek alınacak nitelikte değerli bir arkadaşımızdır. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi