AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları tarafından, Valilik tarafından yapılan yatırımların ve hizmetlerin tanıtım amaçlı örnek bir tanıtım organizasyona imza atıldı.

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları üyeleri terminal karşısında bulunan Manolya Park’ta Plevne Marşı’nı hep birlikte seslendirdiler.

Öncesinde program yapan ak gençlik üyeleri daha sonra coşkulu bir şekilde Plevne Marşı ve hep birlikte tek birazdan söylediler.

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk yaptığı açıklamada, “Bizler AK Parti gençliği olarak Zonguldak'ta Farkındalık yaratmak istiyoruz. Bu kapsamda valiliğimizin hükümetimizin Şehrimize yaptığı birçok proje var Ve bunlardan biri de Manolya Parktır.

Manolya Parkı’nı bu akşam şehrimizde biraz daha tanınır hale getirebilmek için gençlik kolları olarak burada toplandık ve burada Plevne Marşı'nın söyledi arkadaşlarımız. Ben güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve Zonguldak halkını Buradaki güzel alana davet ediyoruz. Cami inşaatı şu anda devam ediyor. Cami inşaatının tamamlanması ile birlikte Manolya Park ile beraber Zonguldak’ın nefes alacak ve güzel bir alana kavuşacak Zonguldak. Bizde bu akşam geldik Gençlik Kolları teşkilatı olarak ve güzel bir park olduğunu düşünüyoruz. Şu anda. Gençlik Kolları çevre şehir ve kültür başkanlığımızın yapmış olduğu bir çalışmadır bu ve böyle bir program gerçekleştirdiler. Bizde geldik kendilerine destek olduk ve gençlik kolları teşkilatı olarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi