AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları tarafından yardım kermesi düzenlendi.Kermeste ikinci el kıyafetler ile gıdalar satışa sunuldu. Kermesi Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da ziyaret ederek alışveriş yaparak destek oldu. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman yaptığı açıklamada, kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahipleri yararına kullanacağını belirtti.

Züleyha Arıman, "Sağ olsun çadırımızı başkanımız kurdurdu. Arkadaşlarımızla il yönetim kurulu olarak bayram öncesi yardım kermesi yapalım, elimizde ki çok ikinci el kıyafetler vardı, yanına da yiyecekleri ekleyerek bayramda bayramlık isteyen talep eden arkadaşlarımızın çocukları var, yani yardıma muhtaç ailelere, birde hasta çocuğu olan bir arkadaşımız var ona hastane masraflarında yardımcı olmak için böyle bir yardım kermesi düzenlendik. Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan'da, "Kermesi hazırlayan kadınlarımıza teşekkür ediyorum emekleri için. Başkanım dile getirdi yardıma muhtaç vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla yardım kermesi düzenleniyor. Bizde vatandaşlarımızı kermese davet ediyoruz. Kermesten elde edilecek gelir İhtiyaç sahipleri yararına kullanılacak. Paylaşmak önemlidir, önümüz bayram ve bayramlar paylaşmanın Birlik beraberliğin Zirve yaptığı zamanlardır. Biz de istiyoruz ki bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirelim. O yüzden ben hanımlarımıza böyle bir kermes düzenlediği için çok teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak bu tip yardım organizasyonları, kermesleri her zaman destekleyeceğimizi ifade etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi