AK Parti Zonguldak teşkilatı tarafından merkezde bulunan 19 mahallede belediye meclis üyesi adayları ile birlikte aynı anda program düzenlendi. 

19 mahallede kapı kapı dolaşan Belediye Meclis üye adayları ve teşkilat üyeleri Mahalle sakinlerinden Selim Alan’a destek istediler. 

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim alan’da Terakki Mahallesi'ndeydi. İl Başkanı Zeki Tosun ve merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda Partili topluluğu, Terakki Mahallesi’nde 19.00’dan itibaren tüm evleri tek tek ziyaret ederek kapılarını çaldılar destek istediler. Mahalle sakinleri Selim Alan'a büyük ilgi gösterdi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “Evet bugün 19 Şubat, ayın 19'u ve akşam 19 ve bugün 19 mahallede tüm teşkilatlarımız da beraber aynı anda bu şekilde ziyaretler yapıyoruz. Ve kıymetli başkan adayımız, ilçe başkanım ve teşkilatımızla beraber kadın kollarımızla Terakki Mahallesi’deyiz Burada insanları ziyaret ediyoruz, Sayın başkanımız evlerde ziyaret edip ondan desteği istiyor ve Onlara ufak bir hediye de bulunuyor. Tabii bu programları bundan sonra da devam edecek. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Kıymetli başkan adayımızla beraber kendisi Zonguldak’ın gönlünü almak için ziyaretlerimizi daha sıkı şekilde gerçekleştireceğiz. Şimdiden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selim Alan’da, “Evet 19 mahallede 19 Şubat etkinliğimiz sürüyor. İl Başkanım, ilçe başkanım, teşkilatlarımızla Terakki Mahallesindeyiz. Diğer mahallelerde de dava dostlarımız, teşkilat mensuplarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız şu an 19 mahallede eş zamanlı bir etkinlik yapıyor. Sayın il başkanımın da dediği gibi sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza dokunuyoruz, sohbet ediyoruz dertlerini dinliyoruz. Nasıl bir Zonguldak istiyorlar nasıl bir Zonguldak’ı beraber inşa ederiz onun mücadelesini veriyoruz. İnşallah bu gayretler 31 Mart'ta taçlanacak ve kazanan Zonguldak olacak kazanan bir olacağız. Ben Zonguldak’ımıza teşkilatlarımız da vatandaşlarımıza çok güveniyorum ve seçimle ilgili kendimizden de çok eminiz. Bizler inandık bu yola çıkarken ve İnşallah bunu zaferle taçlandıracağız. Zonguldak’ın yüzünü güldürecek projelerimiz açıklayacağız. Ve bütün vatandaşların inşallah hayır duasında alacağız” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)



Editör: Haber Merkezi