AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı münasebetiyle Cuma namazının ardından Ali Molla Camii önünde ve pazaryerinde vatandaşlara aşure dağıttı. Aşure dağıtımı öncesinde, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Başol tarafından dua yaptırıldı. Yapılan duanın ardından AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile Ormanlı Belde Başkanı Varol Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri pazaryerini dolaşarak esnafa ve vatandaşlara aşure ikram edip Muharrem aylarını tebrik ettiler.

Aşure dağıtımın ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bu tür manevi olguların insanların birliğine, beraberliğine ve kaynaşmalarına vesile olduğunu söyledi.

“TÜM ÖZVERİYİ GÖSTERECEĞİZ”

Bozkurt, şunları kaydetti:

“AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Muharrem ayı münasebetiyle bugün Ereğli pazaryerinde ve Ali Molla Camii’nde aşure dağıtımında bulunduk. Allah kabul etsin diyelim. İnşallah Türkiye içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçleri geride bırakacak ve hep beraber daha güzel günlere ulaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde daha müreffeh bir Türkiye hedefimiz var. Bu noktada yine vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz.  Bu tür manevi olgular da buna vesile oluyor. İnşallah pandemi sürecini de atlattıktan sonra devamlı halkımızın içinde olacağız. Ereğli’nin sorunlarının çözülmesi noktasında tüm özveriyi göstereceğiz. Halkımızla bütünleşerek 2023 hedeflerine doğru ilerleme noktasında teşkilat olarak üzerimize düşen vazifeyi fazlasıyla ifa edeceğiz.”

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse de yaptığı konuşmasında, Muharrem ayının tüm dünyaya hayırlı olmasını diledi.

“ÖZLEM DUYULAN BİR TABLOYDU”

Köse, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Muharrem ayı, inşallah ülkemizdeki tüm felaketlerin sonu olur. Bugün de İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt önderliğindeki ilçe teşkilatımız, İslam kültürünün bir örneği olarak aşure dağıtımı geleneğini yerine getirdik. AK Parti Teşkilatı olarak, hep beraber halkımızla buluştuk. Vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Birkaç seneden beri özlem duyulan bir tabloydu bu. Bu tabloyu İlçe Teşkilatımız, başta İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt’un yerine getirmiş olması hakikaten bizleri çok memnun ediyor. Ereğli’nin ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli çalışmalar yapıyorlar; kendilerini takdir ve tebrik ediyoruz. Bundan sonra da Sayın Saffet Bozkurt’un ilçe başkanlığındaki ilçe teşkilatımızın, Ereğli’nin makûs kaderini değiştirecek çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Bunun başlangıcını da yaptılar. Tabii pandemi sürecinde bazı şeyler istediğiniz gibi gitmiyor. Eksiklikler olmuştur ama pandemi bittikten sonra güzel bir çalışma içerisine girdi arkadaşlarımız. İyi bir ivme kazandılar. Bundan sonra da 2023 ve ondan sonraki hedeflere ulaşacaklarına ben canı gönülden inanıyorum. Ben, Kurucu ilçe başkanı olarak kendilerini tebrik ediyorum. Partimizin böyle faaliyetlerde bulunması, Ereğli’de halkla kucaklaşması herkesi memnun ettiği gibi beni de memnun ediyor. Özellikle şunu da altını çizerek belirtmek istiyorum, birkaç senedir özlediğimiz bir tabloyu İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt yerine getirdi. Bir kez daha kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.”

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi