AK Parti Zonguldak Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Alaborina Restaurant’ta başladı. 

Toplantıya, Zonguldak’ın sorunlarını ele alıp yapılan ve yapılacak yatırımları görüşülecek.

Toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ilçe ve Belde Belediye başkanları, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, ilçe ve beldelerin başkanları, Ak Partili Belediye Meclisi ve il Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Tosun; ‘Ak Parti'yi anlamak için cumhuriyet tarihine bakmak gerek’

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Belediyelerimizin projelerinden rahatsız olanlar var. Yalan ve algı üzerinden siyaset yapanlar emellerine ulaşılmayacaklardır. Proje nedir bilmez muhalefet temsilcileri çıkmış o proje ne olacak diye soruyorlar. Biz ak parti ailesi olarak kazandırdığımız devası projelerle konuşuyoruz. Ak Partiyi anlamak için cumhuriyet tarihine bakmak gerek. Milletin partisi ak partidir. Bize yetkiyi ak parti verir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 19 yıldır neler yaptığımız ortada. Kaç tane darbe girişimiyse karşılaştık. Ak partinin yolunu 15 Temmuz kesmeye çalıştılar. Ama bunu başaramadılar. 15 Temmuzda Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sesiyle herkes bayrağını aldı ve gereken cevabı verdi. Bizlere düşen liderinin her zaman yanında olmaktır. Biz yaptıklarımızı anlatmalıyız. Mazeret kendisine söylediği en büyük yalandır. Heyecanımız dorukta olmalı. Karşımızda muhalefet yapan bir grup yok. Psikolojik harp yapan var. Bunları püskürtmeliyiz. Biz bir kardeşimizin eksiği varsa onu tamamlamalıyız. Merhamet ve hoşgörü bizim en önemlimizdir. Ak Parti teşkilatları çok büyük bir aile. Ben buradan il belediye başkanımızdan buradan bir rica ederim diyorum. En kısa zamanda toplantı ve konferans salonu yapmasını istiyoruz. Bugüne kadar hep beraber kazandık yine başaracağız. Bu kazanımlarımızın devam etmesi için burada her dava arkadaşımıza çok önemli görevler düşüyor. Tüm ekibimizle kenetlenmeliyiz. Başaramayacaksanız. Milletimiz buna müsade etmeyecek”şeklinde konuştu.

Erbay; ‘Ak kadın teşkilatını daha yukarıya taşıyacağız’

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, “Şehrimizin gelişmesi için milletvekillerimiz ak parti teşkilatlarımız elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. 3108 ak kadın teşkilatını daha da yukarı taşıyacağız. Toplantıya katılan herkese teşekkür ederim”dedi.

Özübek; ‘Erdoğan’ın gençlere ne kadar değer verdiği ortada’

İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, “Ak Gençlik olarak il ilçe mahalle, lise ve üniversite teşkilatları ile çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere ne kadar önem verdiği ortada. Bizler liderimizin ışık tuttuğu bu yolda Ak Parti teşikilatı olarak göreve geldiğimiz günden beri çalışmaya devam ediyoruz”diye konuştu.

Alan;‘Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kabuk değiştiriyoruz’
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Daha sık biraya gelmemiz lazım. En önemli seçimlerden birisi 20 yıllık davamız en önemli seçimi. Karaelmas Diyarı Emeğin Başkenti Zonguldak’ı beklediği hizmetlerle buluşturmak adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bakanlarımızla milletvekillerimize il başkanına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Zonguldak’ta kabuk değiştiriyoruz. 2004 yılında ak parti bayrağını dikmiştik. 5 sene de yaptıklarını 3’de 1’ini hayal bile edemediler. Tekrar göndere bayrağı diktik. Başkanımızın dediği gibi konferans salonun üzerinde çalışıyoruz. Dünya üzerinde kadın eli değmeden hiç birşey olmaz. Genç kardeşlerimiz her zaman yanımızdalar. Pandemiyi bir gün ağzımıza dolamadık.Lavuar alanı olmazsa olmazımız. Ufak bir revizyonlar yaptık. Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Karadeniz’in incisi gibi mührü gibi Uzunmehmet camisi şehrimizin çehresini değiştirdi. Fener projesine başlıyoruz. Kurul olaylarını aldık. 18 milyonluk projede önümüzde ki ay ihaleye çıkıyoruz. Yolları hallediyoruz”diye konuştu. 
Türkmen;‘Türkiye olarak çağ atladık’

Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, “Uzun zamandır pandemi nedeniyle biraya gelemedik. Dertleşmedik. 5 6 aydır kendi görevlerimizde birlikte olmaya devam ediyoruz. İnşallah rabbim bu husümeti biran önde kaldırır. Sizler bunları yaşadığınız günlük hayatta ve medya da görüyorsunuz. Milli Eğitiminden, havaalanlarından, tüp geçitlerinden, üniversitelerinden gerçek anlamından çağ atladık. Cumhurbaşkanımızın arkasında duran sizlersiniz. 2023 seçimleri çok önemi. Kapı kapı gezeceğiz. En ucuz doğal gazı kullanan bizim ülkemizdir”diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi