Burhan Onuk, görevini Benhur Özübek'e devredecek

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Benhur Özübek'in yeni İl Gençlik Kolları Başkanı olacağını açıkladı.

Zeki Tosun,  "AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı Benhur Özübek’e emanet edilmiştir. Benhur Özübek'e şimdiden yeni görevinde başarılar diliyor, bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum" dedi.

TOSUN, BURHAN ONUK' A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ayrıca görevin devredecek olan ve uzun yıllardır İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Burhan Onuk’ada, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "İl yönetimimizde beraber mesai harcayacağımız ve uzun yıllar görevini başarıyla yürüten Burhan Onuk kardeşime ve Gençlik Kolları teşkilatlarımıza ise gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Gençsin Önde Yürü , İnandığın Yolda Yürü"dedi.

HAMDİ UÇAR'DA HAYIRLI OLSUN DEDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da yayınladığı mesajda, "Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi verilen  Benhur Özubek'e hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımıcısı olsun. Uzun yıllar görevini başarıyla yürüten kardeşimiz  Burhan Onuk ve ekip arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum"ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi