Ramazan Bayramı'nın 2. Gününde Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl başkanlığını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, bayramdan sonra siyasi partilerin Il başkanlarıyla birlikte bir araya geleceklerini ifade etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından ilk kez olarak Ramazan Bayramı'nda siyasi partilerin ziyaret edilmesi kararı alınmıştı.
Ramazan Bayramı'nın 2. Gününde aldığı karar gereğince Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da hazır bundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, AK Parti konuklarını kapıda karşılayacak onlara Hoş geldiniz dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hakkı Güney,Zonguldak'ın tekrar eski günlerine kavuşması için çabaladıklarını ifade etti.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'da Ramazan Bayramı'nın birlik beraberlik dostluk ve dayanışma olduğunu belirtterek, Ramazan Bayramını kutladığını ifade etti.
Zeki Tosun yaptığı konuşmasında,"Merkez ilçe başkanımız tüm siyasi partilerin ilçe başkanlığında bir araya gelmişti.Bize Ramazan bayramında siyasi partileri ziyaret etme kararı almıştık ve bugün de CHP'deyiz.Bayramdan sonra inşallah tüm siyasi parti İl başkanlarıyla bir araya gelerek Zonguldak'ın geleceği için ortak aklı devreye sokacağız.Bayramlar dostluktur, dayanışmadır, dargınlıkların küskünlükleri sona erdiği anlardır.Hepimiz Zonguldak'ta yaşıyoruz ve Zonguldak için çabalıyoruz"dedi.
Ziyarette AK Parti ve CHP heyeti karşılıklı sohbet ettiler.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi