AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Teşkilatı Cuma Programları kapsamında Merkez ilçeye bağlı Kardeşler Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. 
AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi, AK Parti Merkez ilçe İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Terzi, Filiz Ünal Sarsık ve Abdullah Karagüzel kılınan Cuma namazının ardından köy sosyal tesislerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet ettiler. 
Başkan Ayçiçek ve İl Genel Meclisi Üyeleri köy sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Kardeşler Köyü Muhtarı Hüseyin Kermen’den yaptığı konuşmada başkan Ayçiçek ve Yönetimi ile İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti. 
AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı konuşmada vatandaşlara hitap ederek. ‘’ Bizler AK Parti Merkez ilçe Teşkilatı olarak, mahalle ve köy ayrımı yapmadan hizmetlerimize devam ediyoruz.. Nasıl ki İlçe ve Beldemizde Belediyelerimiz hizmetlerine devam ederken, köylerimizde de İl Özel İdaresi tarafından hizmetlerimiz devam ediyor. İl Özel İdaresinin karar merciinde yer alan Merkez ilçe İl Genel Meclis Üyelerimizde aramızda bulunuyor. Köyümüzün yol, su altyapı gibi tüm ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda sosyal anlamda da yatırımlarımız devam ediyor. Biz halkımıza hizmet için varız. Türkiye miz her geçen gün daha da büyüyerek gelişiyor. Bizler köylerimizde her an olamasak ta İl Genel Meclisi Üyelerimiz teşkilatımıza temsilen sizlere hizmetlerini sürdürmeye devam edecekler.’’ Dedi. 

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi