Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Mesajında, Atatürk’ü anmanın ve anlamanın en iyi yolunun, hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktan geçtiğine dikkat çeken Ayçiçek, şunları kaydetti:
“İstiklal Savaşımızın mimarı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 83. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. 
Kurtuluş Savaşı mücadelesinde sadece ülkemiz topraklarını düşmanlardan temizlemekle kalmadı, küllerinden yeniden doğan bir milletin her alanda gelişimini sağlamak için var gücüyle çalıştı. İlkeleri ve gösterdiği hedeflerle Türkiye Cumhuriyeti Devletini, dünyada güçlü kılmanın adımlarını attı.
Bugün bize düşen görev onun izinden gitmek ve hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletini her alanda güçlü kılmaktır. Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu vatan topraklarını ebediyete kadar korumak ve kollamaktır.
Bizi bu coğrafyadan söküp atmaya çalışan düşmanlarımıza karşı bir ve beraber olmak, millet iradesine sürekli sahip çıkmaktır. 
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin fertleri olarak, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gittikçe, bir ve beraber oldukça, çalıştıkça, ürettikçe ve kendimize gelecek hedefleri koyduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bu vesileyle ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi