29 Ağustos 2020 tarihinde yapılan kongre ile göreve başlayan AK Parti Zonguldak merkez ilçe teşkilatı görevde 1.yılını doldurmasını pasta keserek kutladı.

Zonguldak  Soğuksu şubesinde gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 19 mahalle temsilcisi Merkez ilçeye bağlı Beycuma, Karaman ve 
Elvanpazarcık belde başkanları katıldı.

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve belde başkanları birlikte karşılıklı 1 yılda yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.


AK Parti Zonguldak Merkez lçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı konuşmada, görev süresinin 1. Yıl dönümü dolması nedeniyle haftalık yönetim kurulu toplantısına dışarıda gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları söyledi;

""Hepiniz hoş geldiniz. Bugün sabahtan beri çok yoğun bir program geçiriyoruz. ve ayın 29'unda kongremizin birinci yıl dönümünü tamamladık. Yani 365 günümüzü tamamladık, doldurduk ve bugün de ilk haftalık toplantımızda 1 yılımızı değerlendirmek için böyle bir organizasyon yapmayı düşündük. Hep birlikte 19 mahallenin mahalle muhtarları ile bir araya geldik yine aynı mekanda bir kahvaltı toplantısı yaptık. Birlikte hasbihal ettik. Eksiklerimizi noksan kaldığımız noktaları kendilerine danışarak bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik. Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum Gerçekten çok verimli bir toplantı oldu. bunu artık yerel yönetimleri de işin içine katarak belediyelerimiz ile belediye kadroların da işin içine kadar devam etmesi için el birliği ile ne yapabilirizi konuşacağız. Zaten bu akşamki toplantımızın ana maddesi bu. Onun için hepimiz bir araya geldik Bu saate kadar da yoğun bir program vardı ve bu akşam da burada toplanmayı uygun gördük Katılanlara teşekkür ediyoruz.Burada şunu görüyorum. İşte AK Parti'nin farklı burada. Bir arada herkese eşit söz hakkı vererek kısıtlamazıs, önyargısız herkes fikrini burada söyleyecek ve karşılıklı neler yapabilirizi konuşacağız inşallah hoş geldiniz Sefa getirdiniz"

YAŞ PASTA KESİLDİ. 

AK Parti Zonguldak merkez ilçe teşkilatının görev süresinin 1. Yıl tamamlanması sebebiyle Fatih dışında ilk kez düzenlenen haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısında sürpriz olarak kuruluş yıldönümü pastası kesildi.
Pastanın üzerinde AK Parti Zonguldak Merkez yönetim kurulu üyeleri resimleri ve isimleri ile AK Parti bayrağının bulunduğu yaş pasta, yönetimde bulunan kadın üyelerce kesildi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek tekrar yaptığı konuşmada, "niyetimiz Birlik beraberliğimizin devam etmesi ve 2023'te Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tekrar seçimler tekrar kazanarak Zafer pastasını hep birlikte kesmektir"ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi