Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "AK Parti kurulduğu günden bugüne milletin gönlünde taht kurdu, millete hizmetkar oldu" dedi.
Ankara'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  katılımları ile beraber AK Parti'nin 19.Kuruluş yıldönümünü ilk günkü aşkla ve heyecanla kutladıklarını belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Nice 19 yıllara nice hizmet dolu yıllara diye umut ediyoruz ve dua ediyoruz" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı başta olmak üzere bakanların, milletvekillerinin de desteğiyle İnşallah Zonguldak'ı da bu dönem hizmete doyurarak nice 19 yıllara hep beraber kutlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Ömer selim Alan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

CUMHURBAŞKANIMA, BAKANLARIMIZA, MİLLETVEKİLLERİMİZE, İL BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
"Dün itibariyle Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımları ile beraber 19.kuruluş yıldönümümüzü İlk günkü aşkla ve heyecanla kutladık. Nice 19 yıllara nice hizmet dolu yıllara diye umut ediyoruz ve dua ediyoruz. AK Parti kurulduğu günden bugüne milletin gönlünde taht kurmuş,millete hizmetkar olma yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyüklerimizin liderliğinde Türkiye'nin her yerinde illerini ilçelerini, beldelerini hizmete doyurmuş ve bundan sonra da dediğim gibi ilk günkü aşk ile yine aynı heyecan ile Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi aşk ile koşan yorulmaz mantıyla İnşallah bizlerde Zonguldak 'ımız da Sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımızın, milletvekillerimizin de desteğiyle İnşallah Zonguldak'ımızı da bu dönem için hizmete doyurarak nice 19 yıllara hep beraber kutlarız diye dua ediyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Zonguldak'ımza göreve geldiğimiz günden bugüne destek olan bakanlarımıza, genel müdürlerimize, Ankara'da her kapıyı açan, her konuda destek olan Sayın Zonguldak Milletvekillerimize, Sayın il başkanımıza yeri gelmişken de teşekkür ediyorum. İnşallah Zonguldak'ta da nice hizmet dolu yıllar da tekrar beraber olacağız"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi