TÜRKMEN; BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

AK Parti Merkez İlçe İl genel meclis üyeleri İsmail Terzi, İsmet Köse ve Filiz Ünal Sarsık tarafından merkeze bağlı köy muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Kozlu Özsüt’de düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, ile çok sayıda muhtar katıldı.

Toplantıda ilk olarak AK Parti Merkez ilçe il genel meclis üyeleri Mehmet Köse, Filiz Ünal Sarsık ve İsmail terzi konuşma yaparak kaptanlar hoş geldin deliler ve köylere yapılan hizmetleri anlattılar.

ÇAĞLAYAN: BU SEÇİM PARTİLERİN DEĞİL ŞEHRİN KADERİ HALİNE GELDİ

AK Parti Merkez İlçe başkanı Mustafa Çağlayan yerel seçimlerde Zonguldak'ın kaderinin belirleneceği ne belirterek muhtarların desteğini çok önemli olduğunu ifade etti.

Çağlayan, “Muhtarlarımıza çeşitli vesilelerle zaman zaman bir araya geliyoruz. Önümüzde yerel seçimler var ve sizlerden destek çok rica ediyoruz.Köyler ve Merkez içi geçmiş durumda köyde ve merkezde evi olanlar da var. Bizde sizlerden destek istiyoruz . Çünkü bu seçim partilerin değil şehrin kaderi haline gelmiştir. Bu kaderi daha doğru yönetebilmek için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var” dedi.

ZEKİ TOSUN: CUMHURBAŞKANIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ MUHTARLAR YAŞADIKLARI YERLERDE CUMHURBAŞKANININ TEMSİLCİSİDİR

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu;  

"Yeni yılın ilk haftasında sizlerle beraber olmaktan mutluyuz.biz  buraya sizlerle oy pazarlığı yapmaya gelmedik. Ama sizlerle beraber olmak ve sizlerle beraber bu yaşadığımız şehirde yaşadığımız köylerde şehrimizi köylerimizi nasıl geri getirebiliriz onlarla ilgili görüşmek ve sizlerden fikir almak istiyoruz. Ben öncelikle katılımınızdan dolayı bize teşekkür ediyorum. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi muhtarlar yaşadıkları yerlerde cumhurbaşkanının temsilcisidir Bu da çok önemli bir şey ve çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Önümüzde yerel seçimler var. Merkezin halini görüyorsunuz. Berbat durumda ve yönetim değiştirmek için elimize bir fırsat var."

HAMDİ UÇAR: İKTİDARLA YEREL YÖNETİM ENTEGRE OLMALI

AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar, konuşmasında istikrarın çok önemli olduğunu söyledi.

Uçar, ‘2018 geride bıraktık ve yeni bir yıla girdik. Hepinize mutlu yıllar diliyorum.İnşallah 2019'un daha sağlıklı daha müreffeh geçeceğini umut ediyorum. Zaman zaman il genel meclisi üyesi arkadaşlarımız bu ve buna benzer toplantı organize ediyorlar köylerimizde yapacağımız çalışmaları paylaşmak üzere bir araya geliyoruz. Açıkçası AK Parti iktidarında KÖYDES projesi ile köylerimize yapılan yatırımları tek tek saymaya gerek yok, bunları bizatihi yaşıyorsunuz ve görüyorsunuz zaten. Açıkçası benimde düşüncem ve fikrim hedefim kırsal kesimlere yatırımların daha hızlı bir şekilde gelmesi ve kırsalda yaşayan Vatandaşlarımızın yaşam standartlarının arttırılması alt ve üst yapısı hepsi ile birlikte kısacası kırsalda yaşayan Vatandaşlarımızın rahat ve kaliteli bir şekilde yaşaması adına çok önemli görüyoruz.  Kırsaldan kente göç hızlı bir şekilde ilerliyor.Ancak son yıllarda köylere yapılan yatırımlarla birlikte kırsaldan kentlere göç azalmış durumda. Bundan sonraki süreçte de siz muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek eksik olan projelerin hayata geçirilmesi konusunda sizlerden fikir ve güç olmaya devam edeceğiz. Zaten AK Parti iktidarının en önemli özelliği de budur bir hiçbir zaman köydeki vatandaşlarımızı ve köydeki yatırımları göz ardı etmedik ve onların isteklerini ve taleplerini karşılamak için hep çaba içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı şekilde ve daha hızlı bir şekilde nasıl yapabiliriz düşüncesi içerisindeyiz. Önemli olan istikrardır, huzurdur. Ülkemizde 24 Haziran'da yapılan seçimlerden sonra yeni bir dönem başladı ve buna bağlı şimdi yerel seçim startı verildi ve yerel seçimleri İnşallah iktidarla yerel yönetimlerin entegre olmasıyla hem merkezlerde hem de kırsal kesimlerde verimli çalışmalar hizmetler yapılacağını ifade etmek istiyorum. İnşallah bu istikrar ortamını üzerime Vatandaşlarımızın teveccühü devam eder diyor ve hepinize tekrar katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

POLAT TÜRKMEN: ZONGULDAK 'TA BİRLİK VE BERABERLİĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR 

AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen de konuşmasında seçimlerin gerçekten çok önemli olduğunu ülkenin kaderini belirleneceğini belirterek seçimlerden zaferle ayrılmak istediklerini ifade etti.

Türkmen,” Bu Bir mutat toplantı ancak bu saatten sonra bir her katıldığınız toplantıda seçimleri konuşmak zorundayız. Çünkü seçimler gerçekten çok önemlidir. Her zaman önemli ama bugün hepsinden çok daha önemli neden, 2013’den bugüne kadar Türkiye üzerinde oynanan oyunları hep görüyorsunuz Eğer eski sistemler olmuş olsaydı sizin desteğiniz bu kadar güçlü olmasaydı bu Pamuk ipliğine bağlı hükümetler olmuş olsaydı inanın bugün ne hükümet vardı, ne ülkede istikrar vardı.Etrafınıza bakın bugün dimdik duran büyük ülke var. Bu sadece bir yerel seçim değil bu gelecekte yönetilebilecek bir ülkenin temelleri atılıyor. İşte bu temeller onun için sağlam atılmalıdır. Yerel ve genel idari birlikte olursa çok daha başarılı olur. Bu yerel seçimler hem ülkemiz hem de Zonguldak’ımız için çok çok önemlidir ve Zonguldak'ta birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onun için hepinizden artık particilik diye adlandırdığımız  cılık kısmını atlayarak Zonguldak'ımızın ve ülkemizin geleceği için oy kullanmanızı özellikle sizlerden istirham ediyorum. Eşinize dostunuza arkadaşlarınıza, çevrenizde de rica edin ve böyle bir fırsat verin bize”

TÜRKMEN: GEÇMİŞİ UNUTURSAK GELECEĞİ YÖN VEREMEYİZ

Geçmişi unutursak geleceği yön verilemez diyerek sözlerine devam eden Milletvekili Türkmen, şunları ifade etti:

“AK Parti iktidara ilk geldiğinde inanın köyleri 5 trilyon bulup ta nasıl köyleri Cennet yaparız da diye çırpınırken bugün 86 trilyon lira gibi bir parayı bir çırpıda bulup da harcayabiliyoruz Allah'a şükürler olsun köylerimize. Bu fotoğrafı gözünün önüne getirmek lazım. Geçmişte bu görevleri yapanların nasıl sıkıntılar çektiklerini düşünelim. Geçmişimizi unutursak geleceğe yön veremeyiz. Allah korusun geriye dönmeyelim inşallah. Muhtarlar toplumun önderlerisiniz bizler size inanıyoruz ve özellikle de rica ediyoruz; ne olur bu geçiş döneminde Özellikle de Zonguldak'ta her zaman olduğu gibi ve her zamankinden biraz daha fazla çalışarak insanlarımıza ulaşarak onların bir bütün olmasını sağlayalım. Ben tekrar bu sohbeti bizi buluşturan İl Genel Meclisi arkadaşlarımıza ve siz değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi