AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Ak Parti seçimlere her zaman hazır olduğunu söyledi.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, “Ak Parti olarak biz zaten genel seçimlerden sonra hemen yerel seçim startını vermiştik ve o gündür bugündür sahadayız ve sahalardan hiç inmedik. Köylerimize ve mahallelerimizde ziyaretlerde bulunduk. Halkımızın düğünlerde ve cenazelerde vatandaşımızın iyi veya kötü günde de hep yanında olduk. Elimizden geldiği kadar vatandaşımız hep yanındayız. AK Parti devamlı seçimleri hazırdır” şeklinde konuştu.

Resmi olarak tabii ki aday adaylığı başvurusunun başlamadığını ancak Kozlu’da AK Parti’mizden aday ardayı olacağını belirten bir çok ismin olduğunu belirten AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, “Yerel seçimde halkımızın karşısına en iyi adayla çıkacağız” dedi.

KOZLU’YA YATIRIM ATAĞI...

Kozlu’da yatırımların devam ettiğini belirten İlçe başkanı Ahmet Gören, “Kozlu’da belediyenin bir gün yapmış olduğu yatırımlar var. Bunun yanında bir elektrik hatlarının yeraltına alınması doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Yine aynı şekilde sokaklar yenileniyor çevremizde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor. Parke çalışmaları yapılıyor. Kılıç Mahallemizde bir okul sorununuz vardı ve o mahallede okul yapılıyor. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılının yetişecek gibi görünüyor. Belki bir iki hafta gecikmeli de olsa bu şekilde Kozlu’da yatırımlarımız devam ediyor. Kozlu halkının bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Yatırımları Kozlu’ya getirebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz.’’ Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi