Partisi'nin 18.kuruluş yıldönümünü kutlayan AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "AK Parti Türkiye siyaset tarihine ismini altın harflerle yazdırmış bir partidir" dedi.

Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci Partisi'nin kuruluşunun 18.yılını kutladı. AK Parti'nin Türkiye'ye büyük hizmetler yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirten İlçe Başkanı Sedat Demirci şunları ifade etti:
AK PARTi KÖKLÜ BiR PARTiDiR
"İlk önce Ak Parti'mizin haklı, gururlu 18.kuruluş yılını tüm gönüldaşlarımızla, tüm üyelerimizle, tüm ülkemizle kutluyoruz. Bunun haklı ve gururlu bir şekilde mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti Türkiye siyaset tarihine ismini altın harflerle yazdırmış bir partidir. Bunun önderliğini yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar minnettarlığımızı dile getirsek azdır. AK Parti köklü, ülkesine hizmet bir partidir.  AK Parti hizmetleri ile anılan, yaptıkları ile anılan, dünya siyasetinde artık yer bulan, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyan bir parti olmuştur.
Bu arada Milletvekillerimize, İl başkanlarımıza, bu değerlerimizi bize taşıttıran Cumhurbaşkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. 
AK Parti camiası olarak kuruluşumuzun 18.yılını haklı ve gururlu bir şekilde kutluyoruz." dedi.

AK PARTiLi BELEDiYE OLARAK KiLiMLi'YE HIZMET ETMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ
AK Partili bir belediye olarak Kilimli'ye Hizmet etmekten çok mutlu olduklarını belirten İlçe Başkanı Sedat Demirci sözlerine şu şekilde devam etti:
"AK Parti'nin öncülüğünde Kilimli'mize hizmet etmekten çok mutluyuz, çok gururluyuz. Bu arada kilimli Belediyesi ile yapmış olduğumuz hizmetleri de halkımıza anlatmaya gayret ediyoruz. Sayın Başkanımız Kamil Altun'un getirdiği hizmetlerden, Sayın vekillerimiz, özellikle Polat Türkmen'in bize verdiği desteklerden dolayı ve kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız hizmetleri İnşallah 5 yıl sonrasına taşıyacağız. Ak Parti'mizin bayrağını ilk günkü yaptığımız röportajda dediğimiz gibi göklerde tutmaya gayret edeceğiz. Kilimli halkına da hizmet etmeye devam edeceğiz.'' dedi. 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi