Dr. Selim Alan’a büyük destek

*** Zonguldak’ta kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen “anket” üzerinden sürdürülen tartışmalar Ak Parti tabanı ve yönetim kademelerini harekete geçirdi.

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan’a tam destek veren Ak Parti tabanı, “maksatlı” ankete de tepki gösteriyor.

Öte yandan Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri ile İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın, Dr. Selim Alaın’a güven ifade eden açıklamalar yapması, Ak Parti tabanında memnuniyetle karşılanıyor.

*** Dr. Selim Alan’ı, Zonguldak Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ve bunu sağlamak için kararlı olduklarını belirten Ak Parti’li vatandaşlar, “ Belediye Başkan Adayımız Dr. Selim Alan’ın sonuna kadar yanındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde partilerimiz arasında devletimizin ve milletimizin bekası adına sağlanan ittifaka bağlıyız ve saygılıyız.

Ancak, bilindiği gibi Ak Parti ve MHP arasında Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı için “seçim ittifakı” yapılmamış ve her iki parti kendi adayları ile yola çıkmıştır.

Partimizin adayı olan Dr. Selim Alan, seçim çalışmalarına çoktan başlamış olup, gittiği her yerde halkımızdan büyük ilgi ve teveccüh görmektedir. Sayın Alan, Zonguldak için çok önemli projeler hazırlamış olup, bu projeler önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacaktır. Zonguldak için, Zonguldak’ın yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için, halkımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için partimizin vizyonuna ve misyonuna uygun bir belediye başkan adayı ile yola çıktık, bu yolda milletvekillerimizle, il başkanımızla, merkez ilçe başkanımızla, kadın ve gençlik kollarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte yürüyoruz. Bu yolda halkımızla birlikte yürüyoruz.

31 Mart’ta sandıktan Ak Parti ve Dr. Selim Alan çıkacak, böylece adayımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği söz de yerine gelmiş olacak. MHP Adayı Sayın Hamdi Ayan’a da çıktığı yolda başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştular.

( HABER : Erhan ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi