HimmetoğluKöyü'ne yapılan ziyarette AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti Merkez ilçe teşkilatı Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Ak Parti Merkez ilçe İl Genel Meclis Üyeleri Filiz Ünal Sarsık, Abdullah Karagüzel,  Himmetoğlu Köyü Muhtarı Şahin Akçay ve köy halkı katıldılar. Köyde yaşayan vatandaşların taleplerini dinleyerek sohbet ettiler.

Ziyaret ile ilgili Değerlendirme yapan AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Bu hafta cuma günü Haciali Köyü'müzde Cuma namazını idrak ettik. Vatandaşlarımızla bir aradayız. Merkez ilçe teşkilatı olarak bir hafta Cuma günü bir  Mahallemizde bir hafta Cuma günü köylerimizde geçiriyoruz.  Haklarımız ve vatandaşlarımız bizleri karşıladılar.  Belediye Başkanımız ve il Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte talepleri dinledik. Bu köyümüzün çok fazla ihtiyacı yok fakat ihtiyacı olan konularla ilgili bizlere gerekli bilgileri verdiler.  İnşallah bizlerde ivedilikle ve gerekli çalışmaları yaparak bunları yerine getireceğiz. Ben teşkilatım adına, bu güzel karşılamadan dolayı muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. " dedi.

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu " AK Parti Merkez ilçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim olarak Hacıali Köyü'müze ziyaret gerçekleştirdiler. Başkanımıza ve yönetiminde bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Hacıali Köyü'müz gerçekten örnek köylerimizden. Hizmet anlamında iyi noktalar yine de ihtiyacları olan konular var. Başkanımız ve  İl Genel Meclis üyelerimiz talepleri dinlediler. İnşallah bu eksiklikleri giderilerek hizmet yapmaya devam edeceğiz. "dedi.

Himmetoğlu Köyü Muhtarı Şahin Akçay " Ziyaretlerinden dolayı Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu ve il Genel Meclis üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. " dedi.(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi