İlimizde Ak Parti ve CHP’ye mensup olup, görevini layıkı ile yapan, hırsızlık, arsızlık, ahlaksızlık yapmayan belediye başkanlarımızı tenzih ediyoruz.

Fırıldak müteahhitlere paçayı kaptırmayan, imar rantlarına izin vermeyen, belediye başkanlığı makamını kişisel çıkar ve rant hesapları için kullanmayan, evrakta sahtecilik yapmayan, görevini kötüye kullanmayan belediye başkanlarına toplum adına teşekkür ediyoruz.

Ne var ki, “sepetteki çürük elmalar” misali, ilimizdeki belediye başkanları içinden de hırsızlık, arsızlık ve ahlaksızlıkta sınır tanımayan kişiler çıkıyor işte…

İlimizde, gerek geçmişte, gerek günümüzde “görevini kötüye kullanmaktan” ceza üstüne ceza alan belediye başkanları olduğu gibi, halen “görevini kötüye kullanmaktan” yargılanan, ya da yolsuzluk ve usulsüzlük nedeniyle haklarında soruşturma açılan belediye başkanları var.

Bunlardan bazıları “yavuz hırsız” misali, attığı zaman mangalda kül bırakmıyor.

“ Hizmetin alasını yapmış!” şeklinde bazı mevkutelere sürekli sufle ediliyor.

Sorsanız, hiçbiri “kabahati” üstlenmiyor, hiçbiri “görevini kötüye kullanmaktan” ceza aldıklarından, halen yargılanmakta olduklarından, bazıları da haklarında soruşturma açıldığından hiç söz etmiyor.

Bütün dertleri yeniden aday olabilmek, yeniden seçilebilmek, daha büyük yolsuzluklara, daha büyük hırsızlıklara, daha büyük ahlaksızlıklara yelken açabilmek…

Ak Parti ve CHP’ye yakışmayan belediye başkanları…

İçlerinde (CHP’li bir belediye başkanı) proje üzerinde sahtecilik yapıp, kendisine bina rantı sağladığı gerekçesi ile haklarında suç duyurusu yapılanlar bile var.

Ne diyelim ki…

Şimdi yeni bir seçim dönemine giriliyor…

Her iki siyasi partimiz için de “çürük elmalardan” kurtulmanın tam zamanıdır.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi