AK Parti Zonguldak Milletvekilleri teşekkür etti, yerel seçimlerde belediye başkanlıkları için teşkilatlara çok çalışacağız mesajı verdiler.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, Merkez İlçe yönetim kurul toplantısına katılarak partililere ve halka teşekkür ettiler.

AK Parti Zonguldak il başkanlığında Milletvekilleri ve adayları teşekkür ziyaretinde bir araya geldi. 

Ziyarette, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilatı hazır bulundu. 

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptı. Çağlayan seçim zaferinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Ardından Milletvekili adayları Burhan Onuk ve Züleyha Arıman konuşma yaparak teşekkür ettiler.

POLAT TÜRKMEN: DURMAK YOK YOLA DEVAM

Toplantıda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen teşkilatlara teşekkür ederek şöyle dedi; 

AK Parti kurulduğundan bu yana felaketlerin hepsini gördük. Dışarıda düşmanların içeride hainlerin olduğunu gördük. Hainlerin, düşmanların birleştiği noktada 24 Haziranın seçimler ötesi bir seçim olduğunu gördük. Halkımız da 24 Haziran’da lambanın altına oylarını bastılar. Hainleri, düşmanları üzüp, dostlarımızı da sevindirdik. Bundan dolayı Zonguldaklı hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek kelimenin hangi anlamıyla söylesek azdır. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Sizlerin verdiği, sizlerin kefil olarak helal oylarınızı hilal ettirmek için çalışacağız. Sizlerin de kazası mübarek olmuştur. Bundan sonraki olacak başarılar da sizlerin olacaktır. Göstermiş olduğunuz emekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum”

AHMET ÇOLAKOĞLU: ŞİMDİKİ HEDEFİMİZ İSE YEREL SEÇİMLER

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’da, yerel seçimleri hedef göstererek şunları söyledi:

“24 Haziran’ı bir bayram edasında kutladık. Ramazan Bayramında zaten bunun sinyallerini vermiştik. İnşallah büyük Bayramı tekrar 24 Haziranda hep beraber Zonguldak'ta kutlayacağımızı söylemiştik. Tabii ki bu değil sadece Zonguldak’ta değil Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde 24 Haziran’ın bayram olarak kutlandığını hep beraber gördük. Ben merkez ilçe teşkilatına da çok çok teşekkür ediyorum. Bu sıcak Ramazan ayında ev ev gezdik, kapı kapı gezdik, esnafı gezdik. Cefakar ve vefakar gençlerimize ve kadınlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran'da sonuca ulaştık. Birileri geçmiş seçimlerde bir alışkanlık etmişlerdi. Karadeniz şehri, Karadeniz kıyısına baktığımız zaman orada rengin kendileri gibi kırmızı olmasını istiyorlardı. Ama bu sefer renk çok farklı oldu. Karadeniz'e Zonguldak’ın tekrar yüksek bir oy olarak cumhurbaşkanımızla Beraber yola devam dedik. İnşallah artık onlar geçmişteki haritaları duvarlarına assınlar. Çünkü bir daha harita o şekilde İnşallah olmayacak. Artık AK Parti olacak. Artık bizler Zonguldak’ta ve  genelde bu birlikteliğimizle devamlı olarak çalışarak bu birlikteliğimizle güçlü bir şekilde yolumuza devam  edeceğiz.  Ben tekrar bütün teşkilat mensuplarına bizlere bu süreçteki gösterdikleri desteklerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.  İl başkanımıza gerçekten desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. O günden bugüne kadar 24 Haziran'a kadar hep beraber çalıştık. Bu çok önemli bir olay. İnşallah bu birliktelik yerel seçimlere de yansıyacaktır” 

HAMDİ UÇAR: ALANLARDA SÖYLEDİĞİMİZ GİBİ HALKIMIZ GÜVENE VE İSTİKRARA OY VERMİŞTİR, HALKIMIZ PALYAÇO DİYENLERE GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’da, yaptığı konuşmada destek olanlara teşekkür ederek şunları söyledi:

“Öncelikle burada çok değerli il başkanıma, belediye başkanlarıma, teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Bugün milletvekillerimiz ile tüm ilçelerimizi dolaştık. Şu anda Merkez İlçe Teşkilatımız ile birlikteyiz. Burasının benim için ayrı bir anlamı var. Uzun yıllar burada görev yapmış, pek çok vekilimizin teşekkür konuşmalarını burada sunmuş biriyim. Şimdi burada ben vekil olarak hepinize sesleniyorum. Bunda hepinizin emeği var; hepinizden Allah razı olsun. Bu inanmanın ve çalışmanın zaferidir. Siz sürekli mücadelenizden vazgeçmezseniz. bir şekilde bir yerlere gelebiliyorsunuz. Bu bunun göstergesidir. Merkez ilçemizle çeşitli programlara katıldık, organize ettik. Çalışmalarımızı sabote etmek isteyen, yalan yanlış açıklamalarda bulunan çeşitli siyasiler oldu. Ama şunu söyleyeyim ki milletvekili adaylarından bir tanesi dört-bir gibi bir tahminde bulunmuş, bize destek veren eski vekillerimizden birini palyaçolukla suçlamıştı. Ben ona bu sözü iade ettim, kendisini tarif etmiş dedim. Dört-bir diyordu aldıkları oylar da ortada. Sözün bittiği yerdeyiz. Vatandaşlarımız 24 Haziran'da gereken mesajı hem Zonguldak'ta hem Türkiye'de vermiştir. Alanlarda söylediğimiz gibi halkımız güvene ve istikrara oy vermiştir, palyaço diyenlere gereken cevabı vermiştir. Bu zafer hepimizindir, sizindir. Bu zaferin karşılığında gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Hem yerelde hem ilçelerde vatandaşlarımızın verdiği sözleri kulak arkası etmeyeceğiz. Hepsini not aldık. Siz de teşkilat mensupları olarak gittiğiniz her yerde adımıza söz verebilirsiniz. Hepinizden Allah razı olsun” 

ZEKİ TOSUN: SEÇİM ZAFERİ İNSANI OYNATIYORMUŞ

Son olarak konuşma yapan İl başkanı Zeki Tosun’da şu ifadeleri kullandı; 

“24 Haziran Pazar günü bayramımız olacak diyordum. Şükürler olsun ki hep beraber bu bayramımızı kutladık. Ben ömrüm boyunca hiç oynamadım. Düğünümde bile oynamadım ve o gün ilk kez vekilimle beraber oynadım. AK Parti ve AK sevdası öyle bir şey ki adamı oynatıyormuş. Ben hepinize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum”.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi