AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları üyeleri, evlerinde hazırladıkları yemekleri Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki askerlere ikramda bulundular.. 
Mehmetçiğe moral vermek ve Anneler Günü dolayısıyla evlerinde hazırladıkları yemekleri, Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı'na getiren parti üyesi kadınlar, askerlerin yemek masasını düzenleyerek ikramda bulundu. 
AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları üyeleri yemek ikramında, tüm askerlerin annelerinin Anneler Günü'nü kutladı .AK Parti Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun "Kadın Kolları olarak daha önce Komutanımızla birlikte böyle bir etkinlik yapacağımızı konuşmuştuk. Bu etkinliğimizi özellikle anneler gününe denk getirmek istedik. Buradaki asker çocuklarımız annelerinden uzaktalar. Bizde onların yanlarında olmak istedik. İnşallah mutlu olmuşlardır. Ben tüm askerlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Allah onları korusun gözetsin, ben bizlere bu imkanı sunan Alaplı Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gencer'e her daim yanımızda olan ilçe Başkanımız Mustafa Yavuz'a ve kadın kollarımın değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da böyle bir etkinliği düzenledikleri için AK Parti Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Alaplı Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gencer ve askerler de AK Parti Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim kurulu üyelerine ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz'a kendilerine yaptıkları ikramlardan dolayı teşekkür ettiler. 

Editör: Haber Merkezi