AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Uçar, “Zonguldak emeğin başkenti. Bu nedenle alın terinden başka sermeyesi olmayan tüm işçi emekçi kardeşlerimi kutluyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Cennet vatanımız için üreten, alın teri döken, fedakarca emek harcayan işçilerimizin sadece kendisi ve ailesinin geçimi için değil ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için de birer kahraman olduğunu belirten Hamdi Uçar şunları söyledi:
''işçinin ücretini alın teri kurumadan verin´ diyen bir Peygambere ümmet olan bizler  her zaman emekçilerimizin yanında olduk. AK Parti Hükümeti, 1 Mayıs’ın kanunlaşarak yürürlüğe girmesini sağlamış ve kutlanması amacıyla bu günü tatil olarak kabul etmiştir.  Bundan sonra da istihdamın artması, işçilerimizin sorunlarının çözümü ve hayat şartlarının iyileştirilmesi hususlarında çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan çalışan tüm kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi