ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞKANI MEHMET HARMANCI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Kamu İdareleri Geliştirme Derneği’nin (KİG-DER) düzenlemiş olduğu Uygulamalı Elektronik İhale Mevzuat Eğitimi’ne katılmak üzere, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’ine (KKTC), giden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende ve Destek Hizmetleri Müdürü Kenan Alın ile birlikte, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’yı makamında ziyaret etti. LTB Binası’nda yer alan görüşmede; iki belediye arasında oluşturulabilecek yakın ilişkiler ve işbirliği üzerine fikir alışverişi yapıldı. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Zonguldak Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri konusunda bilgilendirmeler de bulundu. 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Zonguldak’ın ‘emeğin başkenti’ olduğunu ifade ederek, ayrıca Merhum Bülent Ecevit’in şehri olmasından dolayı da Kıbrıslıların gönlünde Zonguldak’ın ayrı bir yere sahip olduğunu belirtti. 

Verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’ya günün anısına, Devrek Bastonu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portesinin yer aldığı kravat ve fular armağan etti. 


Editör: Haber Merkezi