CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, ulusal basında yer alan; “Zonguldak’ında bulunduğu 8 il Belediye Başkanı ile çalışılmayacak” haberini değerlendirerek, “bu genel merkezimizin resmi bir kara rı değildir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından aralarında Zonguldak’ında bulunduğu Türkiye genelinde 8 İl Belediye Başkanı ile yola devam edilmemesi haberi ulusal basında yer almıştı.

Genel merkez tarafından böyle bir açıklamanın resmi olarak yapılmadığını ve dolayısıyla böyle resmi bir kararın olmadığını belirten CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, şunları söyledi:

CHP MKYK TOPLANACAK..

“Şimdi dün basına yansıması olan bir şey bu. Genel merkezin direkt olarak basın açıklaması yaparak kendilerini açıkladığı bir karar değil aslında bu. Bunun üzerine Sayın belediye başkanımız Muharrem Akdemir ‘Ben zaten aday değilim’ şeklinde açıklama yaptı. Bu kesin bir karar değildir. Bu hafta içerisinde Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı var, orada bazı beldeler ve ilçeler ile ilgili adaylar belli olacak. Tartışmasız olan yerler var, tek adaylı olan yerler var, onlar bu haftaki Merkez karar yönetim kurulu toplantısından çıkacak. Ereğli, merkez ve Filyos gibi çok adaylı olan yerlerin sonuçları da daha sonra çıkar diye düşünüyorum. Dediğim gibi Bana göre bu karar genel merkezin Kesin kararlı değil” dedi.

MUHARREM AKDEMİR MAHALLELERDE BAŞARILI VE KALICI ÇALIŞMALAR YAPTI

(Sizce Muharrem Akdemir aday yapılmalı mı) sorusunu cevaplayan CHP Merkez ile başkanı Fikret Zaman, !Zonguldak'ta bana göre gerçekten mahallelerde birçok kalıcı hizmetler ve yatırımlar yapıldı bugüne kadar. Sorunlar bitti mi bitmedi, 5 yıl sonra bitecek mi Bitmez. Ama Zonguldak Belediyesi başarılı çalışmalara imza attı, kalıcı çalışmalar yaptı” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi