Zonguldak Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene de Kordonboyu Sahil'de gerçekleştirildi. 

Belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık iki bin vatandaşın yanı sıra CHP Zonguldak Milletvekili adayları Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Merve Kır, Çiğdem Şekerci, CHP il başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman, mahalle muhtarları da hazır bulundu. 

Başkan Muharrem Akdemir, iftar yemeğine katılan vatandaşlara tek tek hoş geldin dedi ve katıldığı için teşekkür etti.

Akdemir yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı Müslüman alemi Müslüman aleminin en güzel aylarından bir tanesidir. Bolluk bereket ayıdır. Hiçbir Müslüman aleminden başka bir yerde olmayan bir etkinliği birlikte yapıyoruz. Her evde pişen aş olmayanları da gidiyor. Dünyanın her tarafında olmayan bir olgu Müslümanlık, ruhuna işlemiş Allah’ın bize lütfetmiş olduğu bir konu. Gerçekten çok hoş bir konudur. Tüm Müslüman alemin buna çok dikkat ediyor. Bizlerde bu ayın özelliklerine göre her yıl geleneksel hale getirmeye çalışıyoruz. Zonguldak’ta işin halkımıza böyle bir iftar yemeği düzenledik. İftar yemeği sponsoru Turkcell olmak şartıyla etkinliğimiz gerçekleşmiştir. Biz de halkımızla birlikte olmanın mutluluğunu intikamı yaşıyoruz. Şu anda sandalyesi sayımız 2 bin tanedir ve hepsi doludur. Halkımız bizi kırmadılar ve programımıza katıldılar. Bu anlamda davetimize icabet ettiği için hepsine teşekkür ediyorum.” Ayrıca iftara katılan vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirdiler.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi