Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları eğitimi kapsamında Öğretmen Evi'nde sertifikalar dağıtıldı.

Vali Erdoğan Bektaş'ın himayesinde ve  İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyinde  akıl ve zeka oyunları projesi kapsamında düzenlenen seminerlere katılan öğretmenlere belgeleri törenle takdim edildi.
Öğretmenevi'nde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İl milli eğitim müdür yardımcısı Üçler Sarıkaya, müdür yardımcıları ile öğretmenleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Üçler Sarıkaya yaptığı konuşmada, "Milli Eğitim Bakanlığı 23 Mart'tan itibaren yaptığı eğitimin son günü. Ahşap seramik alanında öğrencilerin tecrübesi aktarıldı. Miili Egitim bakanlığı ilkokul ortaokul düzeyinde ki öğrencilere eğitim verilmesi için bu eğitim programı hazırlanmıştır. İlk Manisada başlanmış daha sonra eğitim programları artırılmıştır. İnşallah bu süreç bundan sonra artarak devam eder."dedi. Ardından öğretmenlere belgeleri törenle teslim edildi.İl Milli Eğitim Müdür Murat Kapıcı, belge alan öğretmenleri kutladığını ifade etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi