*** 30 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağanüstü Genel Kurulu için adaylar sahaya indi, kongre çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Osman Köksal Bahar karşısında, adaylık şartlarını taşımadığı için aday olamayan Alaattin Toros öncülüğünde oluşturulan “ittifak” şoför esnafı arasında rağbet görmüyor.

Alaattin Toros’un dışarıdan müdahalesi ile Engin Kızılkan ve Kemal Aydın tarafından oluşturan ittifak şoför esnafı arasında tepki ile karşılanıyor.

Osman Köksal Bahar’ı destekleyen şoför esnafı tarafından yapılan yorumlarda “ Alaattin Toros’un yargılanması devam ediyor, Engin Kızılkan 10 ay ceza aldı, bu kişilerin aday olabilmesi için önce yargılanmanın tamamlanması ve aklanmaları gerekiyor” şeklinde görüşler belirtiliyor.

*** Kemal Aydın’ın önceki yıllarda şoförler odasında “yolsuzluk” yaptığı gerekçesi ile Alaattin Toros hakkında suç duyurusunda bulunduğunu vurgulayan şoför esnafı, “ Şimdi nasıl oluyor da, ne oldu da, Kemal Aydın ile Alaattin Toros bir araya gelebiliyor?” şeklinde konuşuyor.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın rant hesapları yapılacak bir yer olmadığını hatırlatan şoför esnafı, “ Oda, üyelerin, yani şoför esnafının odasıdır. Bu oda, üyelerinin aidatları, yani şoförlerimizin alın terinden ödediği paralarla yaşamaktadır. Dolayısı ile şoför esnafımız odasına, yani kendi hakkına-hukukuna sahip çıkmak durumundadır.” şeklinde görüşlerini ifade ediyor.

*** Öte yandan 30 Haziran Pazar günü yapılacak kongre nedeniyle tüm durakları ziyaret ederek şoför esnafı ile bir araya gelen Osman Köksal Bahar’a büyük destek veriliyor. Kozlu şoför esnafından da büyük destek gören Osman Köksal Bahar kongre çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi