İftarda konuşan Akmercan Genel Müdürü Bekir Selçuk, 2021 yılında Perşembe, Saltukova, Filyos, Amasra ve kozcağız'ın doğalgaz dağıtımına dahil edileceğini söyledi.

Zonguldak'ta doğalgaz dağıtım firması olan Akmercan tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi.
Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına firma çalışanları ve yöneticileri aileleriyle birlikte katıldı.Akmercan Genel Müdürü Bekir Selçuk iftarda yaptığı konuşmada firmanın hedefleri hakkında önemli bilgiler verdi.
2021 yılında Perşembe, Saltukova, Filyos, Amasra ve Kozcağız'ın doğalgaz dağıtımına dahil edileceğini söyledi.
7 yılda 112 bin aboneye ulaştıklarını ve 72 binine doğalgaz dağıtımını sağladıklarını belirten Akmercan Genel Müdürü Bekir Selçuk konuşmasında şunları kaydetti.

"2012 yılında biliyorsunuz doğalgaz dağıtım lisansını aldık ve yatırımında çok hızlı bir şekilde başladık. Şirket organizasyonunu yaptık ve yatırımlarımız başladı, yeni müşteriler kazandık ve dolayısıyla büyük mesafeler kat ettik bu 7 sene içerisinde. 3 istasyon ve 4 şubemiz ile birlikte zonguldak merkezin kiliminin, kozlu'nun, Çaycuma'nın, Devrek'in, Gökçebey'in ve Çaydeğirmeni'nin doğalgaz dağıtımını büyük çoğunlukla tamamlamış olduk. Yaklaşık 1000 kilometre imalatımız oldu ve 112.000 abone kaydını gerçekleştirdik ve bunların içinden de 72.000 adedini doğalgaz kullanımına geçirmiş olduk  Bunu hep birlikte sizlerle birlikte başardık. Aslında bizim baktığımız zaman bu çok büyük bir başarıdır. Bu başarıda sizlerin de emeği çok fazla. Ben bundan dolayı yönetim kurulu adına şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü yönetim kurulumuza şirket sahiplerimize şirketimizin yönetim kademelerinde Merkezi'nde bulunan değerli arkadaşlarımıza. Çünkü onlar bizim önümüzü her vesileyle açtılar. Biz yatırım istedik yatırım yaptılar, Biz malzeme istedik malzeme gönderdiler, Biz personel istedik onlar personel istihdamı sağladılar. Dolayısıyla bizim bu başarıda en büyük katkı diyebilirim ki onların ve akabinde de siz değerli arkadaşlarımızındır. ben bundan dolayı bir kez daha yönetim kurulumuz adına ve şahsım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Değerli arkadaşlar işimiz çok. şimdi 8 şehirde doğalgaz dağıtımı yapıyoruz, ama 2021 Mart ayından itibaren ya da 2021 yılı başından itibaren enerji piyasası düzenleme Kurulu ile birlikte görüşmeler yapacağız. Bu görüşmeler sonucunda bazı şehirlerimizi yine lisansımı da dahil edeceğiz. Biliyorsunuz elvanpazarcık beldesi, bakacakkadı beldesi, Perşembe beldesi, saltukova beldesi, filyos beldesi ve Bartın ilinin Amasra ile Kozcağız ilçelerini bizim lisansınız içerisine alacağız ve ondan sonraki süreçte belirli periyotlarla dahil edilmiş olacaklar. Yani bizim bugün var olan personel sayımız 90 ve bu sayının çok daha üzerine çıkacağız. Gaz satışımızda birlikte yıllık 150 milyon üzerinde bir bütçe sahibiyiz bunun çok daha üzerinde bir bütçe ile hareket edeceğiz. abone sayımız artacak, hizmetlerimiz çok daha yaygın hale gelecek. Bizler bunu hepimiz birlikte başaracağız ve yolumuz çok uzun. Lisansımız  2042 yılına kadar sürecek ve ondan sonra da tabii ki devam edecek. Siz çalışanlar işinize sahip çıktığımız zaman tüm bu hedefler gerçekleşecektir. Bu şirket bizim, sizin ve sizin çocuklarınızın geleceği ve ümididir."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi