İyi Parti İl Disiplin Kurulu Üyeleri Ruşen Çimen ve Cihat  Varış, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Zonguldak'a davet etti.

İyi Parti Büyük Kurultay'ının  20 Eylül 2020 tarihinde yapılacağını vurgulayan Ruşen Çimen ve Cihat Varış, kurultay sonrasında yenilenecek olan teşkilat yönetimleri ile birlikte yeni ve dinamik bir ruh ile iktidara yürüyeceklerini söyleyerek, " Büyük Kurultayımız 20 Eylül 2020  tarihinde gerçekleştirilelecek. Bu kurultay, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde iktidara yürüyüşümüzün habercisidir. Sayın Genel Başkanımıza ve partimize gösterilen teveccüh her geçen gün artmaktadır. Bizler de İyi Parti teşkilat yöneticileri olarak, büyük kurultayımızın ardından emeğe ve emekçiye büyük değer veren Sayın Genel Başkanımızın bu yürüyüşü Emeğin Başkenti Zonguldak başlatmasını istiyoruz. Kendisini, kurultayımızın ardından ilimize davet ediyoruz" şeklinde konuştular.

Öte yandan İyi Parti İl Dsiplin Kurulu Üyeleri Ruşen Çimen ve Cihat Varış, " Kurultayda, Zonguldak teşkilatından bir ismin de Genel İdare Kurulu'na girmesi gerektiğini, bunun İyi Parti Zonguldak teşkilatlarının temsili bakımından önem taşıdığını vurguladılar.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi