Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Zonguldak Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Selim Alan, Zonguldakspor forması hediye etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri tarafından belediye binası önünde çiçekle karşılanarak ardından Başkanlık makamına geçti. 

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ziyaret sonrası yaptığı açıklama da; ‘Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk’u hem şehrimizde hem de belediyemizde görmekten büyük mutluluk ve onur duyduk. 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 100. yıl dönümü vesilesiyle de Sayın Bakanımızın böylesi anlamlı bir gün de ziyaretleri bizler için de ayrı bir öneme sahip olmuştur.  Bakanlığımızın da desteği ile Valiliğimizin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün ve yerel yönetimler olarak bizlerin çabası ile ilimizi eğitim alanında daha ileriye götürmek için gayretlerimiz devam edecektir. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. 

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, günün anısına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a madenci heykeli ve Maden Şehitleri formasını armağan etti. Heyet son olarak diğer programlara katılmak üzere Başkanlık makamından ayrıldı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi