1-Kızlar Plajına Engelsiz Yaşam Merkezi yapılacak, 
2-Türkiye Sakatlar Derneği yeni yerine taşınacak.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Polis Evinde düzenlenen yemeğe il dışında olması sebebiyle katılamayan Başkan Selim Alan Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin i ve engelli bireyleri dernekte ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Selim Alan engelli bireylerle birlikte sohbet etti.

ŞİRİN-ZONGULDAK'TA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BELEDİYE BAŞKANIDIR SELİM ALAN..
Ziyaret nedeniyle Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan'a teşekkür ettiğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği şube başkanı Hüseyin Şirin, 

Zonguldak'ta yaşayan doğup büyüyen bir kişi olarak bu zamana kadar Zonguldak'ta gelmiş geçmiş Belediye Başkanlarımız içinde bizce en hızlı görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir belediye başkanına kavuştuğumuza yürekten inanıyorum. Öncelikle belediye binamıza yapılan erişebilirlik ile ilgili asansörleri en kısa zamanda yapmasından dolayı Tüm engelli camiası adına kendisine teşekkür ediyoruz . Ayrıyetten yine şehrimizde bir ilk olarak akülü sandalyeler arkadaşlarımızın şarj ihtiyacını karşılaması için Valilik yanındaki Park alanına şarj cihazı yerleştirildi. Biz bu yapılan çalışmadan dolayı şunu anlıyoruz değerli belediye başkanımızın bizim camiamız ile ilgili her sorunu en kısa zamanda çözeceğine yürekten inanıyoruz. dedi.


SELİM ALAN, SAKATLAR DERNEĞİ YENİ YERİNE TAŞINACAK MÜJDESİNİ VERDİ..
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da, Sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlara bu sıcak karşılama için teşekkür ediyoruz. Başkanım anlattı bunlara ilave olarak en kısa zamanda Derneğimizin yeni bir mekana kavuşması için bir çalışmamız var. " diye konuştu.


ALAN, KIZLAR PLAJINA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURULACAK DİYEREK İKİNCİ MÜJDEYİ VERDİ. 
Konuşmasında engellilere kızlar plajında engelsiz Yaşam Merkezi kurulacağı müjdesini de veren Belediye Başkanı Selim alan sözlerine şu şekilde devam etti.

Ayrıyetten de kızlar plajı diye tabir ettiğimiz alanda biliyorsunuz bizim seçim zamanında bir projemiz vardı. En kısa zamanda inşaatına başlayacağız. Calışmaları hızlandıracağız ve bir daha ki sene engelli vatandaşlarımız için Zonguldak'ta yaşam daha kolay hale gelecek. " dedi.
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan engeller ile birlikte fotoğraf çektirdi. Ziyarette AK Partili Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkay' da hazır bulundu.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi