''ZONGULDAK BELEDİYESİNİ DEVİR ALMAK İSTİYORUZ'' 

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim alan Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir'i ve belediye çalışanlarını ziyaret etti. Selim Alan beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte ilk olarak Başkan Akdemir’i makamında ziyaret etti ve ardından da belediye çalışanlarını tek tek ziyaret ederek kendilerinden destek istedi.

Başkan Akdemir konukların kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi.

ALAN: BİZLER ZONGULDAK BELEDİYESİNİ DEVRALMAK İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Selim Alan: ''Öncelikle Sayın başkanıma teşekkür ediyoruz bizleri kabul ettiği için. Belediye başkanına ziyaret ederek kendilerine başarılar dilemek istedik ve ondan sonra da inşallah belediye çalışanlarını başkanımızın izniyle ziyaret edeceğiz. Malum ben daha önce birçok kez belediyeyi ziyarete gelmiştim ama bu sefer farklı olarak geldik. 31 Mart seçimleri Zonguldak’ımız için yarışıyoruz bu bir hizmet yarışıdır. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin. Bizler Zonguldak Belediyesini devralmak istiyoruz, daha iyi hizmetler vermek istiyoruz ve Muharrem başkanımızın yaptıklarını daha da ileriye taşımak istiyoruz. nasip hakkımızda hayırlısı. İnşallah 31 Mart akşamı Zonguldak 'ımız için ülkemiz için bizler için hayırlısı neyse o olur. Tekrar Sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum.''Dedi. 

AKDEMİR: ÖNEMLİ OLAN SİYASETİN, POLİTİKANIN ERDEMLİ DÜZEYLİ, BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE YAKIŞIR, BİZİM İNSANIMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLMESİDİR 

Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir de konuklarına Hoş geldiniz diyerek şunları söyledi: 

''Tabii 31 Mart seçimlerinde yerelde iktidara ulaşmak gerçekten önemli. Dediğim gibi bu bir hizmet yarısıdır. Kurulduğundan bugüne kadar görev yapan tüm belediye başkanlarımız gerçekten Zonguldak Adına güzel şeyler yapmaya çalıştılar imkanlar ölçüsünde. Herkesin emeği ve katkısı var ve bu hiçbir zaman yadsınamaz. Her aday da Belediyeyi yönetebilmek adına güzel hizmetler yapabilmek adına kendisini konuya adapte ediyor. Zonguldak gerçekten çok farklı bir şehir. Hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Birbirimizin yapısını çok iyi biliyoruz ve siyasi düşüncemiz her ne olursa olsun ortak aklı bir araya getirebilmek çok önemlidir. Kim için Zonguldak için. Biz de onu yapmaya çalışacağız. Siyasetin politikanın Erdemli düzeyli, bizim kültürümüze yakışır, bizim insanımıza yakışır şekilde yürütülmesidir önemli olan. Birbirimizi üzmeden, birbirimizi kırmadan, birbirimizi karalamadan bu politikayı yaptığımızda inanın hem Zonguldak en Türkiye bundan nemalanacaktır diye düşünüyorum. Ki öyle olmalıdır benim felsefem budur. İnşallah tüm adaylarımız bu minvalde birbirimizi ötelemeden, birbirimizi karalamadan, birbirimizi kırmadan bu politikayı yaparsak Zonguldak halkı da bizi benimseyecektir bize daha farklı değer verecektir. Politika yapanlara daha da bir önem verecektir diye düşünüyorum. Seçimlerin zaten böyle geçeceğine inanıyorum. Seçimlerin dostluklar içerisinde kardeşlikler içerisinde daha seviyeli ve daha olgun bakarak birbirimize geçeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum.''dedi. 

HABER-ERCAN DEMİR

Editör: Haber Merkezi