19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Öncelikle tüm Muhtarlarımızın günlerini kutluyorum. Muhtarlarımıza İlçemize verdikleri özverili hizmet için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların yeri bizim için her zaman ayrıdır. Alaplı Belediyesi olarak İlçemizde mahalle köy ayrımı yapmak sızın tüm muhtarlarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Belediyemizden ne zaman bir talepleri olsa anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Cenaze hizmeti, Kepçesi, vidanjörü, İtfaiye aracı konularında hep yardımcı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kum çakıl isteyen köylerimize kum çakıl temin ettik. Merkezdeki muhtarlarımıza ne hizmet veriyorsak aynı hizmeti köylerimize gösterdik. Onları hiç ayırmadık. Bu hizmetleri yaparken de hiçbir ücret talep etmedik. Tüm bu hizmetler elimizden geldiğince devam edecektir. Belediyemize yeni vidanjör kazandırdık. Bu vidanjör tüm Alaplı’mıza hizmet edecek. Ziyaretlerinden dolayı tüm muhtarlarımıza tekrar teşekkür ediyor. Günlerini kutluyorum" dedi.

Mahalle ve köylere gösterilen hassasiyet ve hizmetlerden dolayı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür eden Muhtarlar, “ Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin’e köylere verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyeden ne talep ettiysek yerine getiriliyor. Vidanjör lazım oldu mu veriyor. Kepçe lazım oldu mu anında yerine getiriyor. Hiçbir muhtarımız geri boş dönmemiştir. Özelikle cenaze hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. .”

Konuşmaların ardından Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı’ya plaket takdim etti.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi