Alaplı TSO ( ATSO ) eski Başkanı İsmail Öztürk, yeniden gündeme gelen ALPORT limanı projesine tam destek verdi.

Projenin, ÇED raporu onaylanmış, son derece profesyonel bir proje olduğunu hatırlatan Öztürk, Alaplı TSO Başkanı olarak görev yaptığı 2005-2009 yılları arasında Alaplı OSB projesi ile birlikte liman projesini de vazgeçilmez bir proje olarak öngördüklerini söyledi.

Alaplı Liman Projesi’nin, Alaplı’nın en önemli yatırım hedefleri arasında yer aldığını vurgulayan İsmail Öztürk, projenin yeniden gündeme getirilmesi ve platform oluşturulma çabalarının çok isabetli olduğunu kaydederek, “ Bu proje ivedilikle hayata geçirilmelidir” şeklinde konuştu.

Alaplı OSB’de bacalar tütmeye başladı

2005-2009 yılları arasında ATSO Başkanlığı yapan ve Alaplı siyasetinin önde gelen isimlerinden olan İsmail Öztürk, kendi döneminde temelleri atılan Alaplı OSB’de bacaların tütmeye başladığını ve daha o günlerde bu projenin bir liman projesi ile taclandırılması gerektiğini öngördüklerini söyleyen İsmail Öztürk, Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde de liman projesi ile bizzat ilgilenip, 16 bakanlıktan onay alındığını ifade etti.

Alaplı eski TSO Başkanı İsmail Öztürk, şu anda projenin yeniden gündeme getirilmesi yönündeki iyi niyetli çabalara tam destek olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi