55 adet tablet törenle eslim edildi

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  ve  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği İle temin edilen tablet bilgisayarlar Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne törenle teslim edildi.
Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik de törene katıldı. 
Alaplı TSO  ile TOBB’nın ilçede maddi imkânı olmayan öğrenciler için temin ettiği klavyeli tabletler Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Tablet bilgisayarlar, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak tarafından  Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz,  Milli Eğitim Müdürü  Cevat Çevik ve okul müdürlerinin katıldığı törende Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde TOBB tarafından başlatılan ‘TOBB Küçük Parmaklar’ projesi ile Türkiye genelinde pandemi sürecinde online eğitim gören ve maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için temin edilen klavyeli tabletler oda ve borsalar aracılığı ile Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilmeye başlandı.,

“EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, “Eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar bugüne kadar hiç bir isteğimizi geri çevirmediler.” dedi.

“FARKLI BİR ADIM ATALIM İSTEDİK”
Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ise; “Sosyal sorumluluk bilinciyle, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere TOBB desteği ile eğitim yardımı yapıyoruz. Bu yıl yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin öncülüğünde pandemi sonrası farklı bir adım atalım istedik. Online eğitim gören ama bilgisayar alacak maddi imkânı bulunmayan öğrencilerimize, klavyeli tablet bilgisayar hediye etmeye karar verdik. TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Sağ olsun her konuda yanımızda.” dedi.

“EĞİTİME FAZLASIYLA DESTEK OLUYORLAR”
Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'de “55 adet tablet bilgisayarı ilçemizde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Recep Ocak a huzurlarınızda teşekkür ediyorum her zaman eğitime fazlasıyla destek oluyorlar.” şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi