Demokrat Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Menderes Uzun, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu için, "Hangi yüzle konuşuyorlar, daha düne kadar AK Parti'yi savunuyorlardı, şimdi gelmiş AK Parti'yi eleştiriyorlar."dedi.

Kanal Z'de Gazeteci-Yazar Ercan Demir'in hazırlayıp sunduğu Ercan'la Objektif programına katılan Demokrat Parti Merkez ilçe Başkanı Menderes Uzun çarpıcı açıklamalarda bulundu 

Demokrat Parti Merkez ilçe Başkanı Menderes Uzun, "Demokrat Parti'nin ismi kimseye silmeye kalkmasın" dedi.

Programda Yeni kurulan Deva Partisi ve Gelecek Partisi'ni eleştiren Menderes Uzun, "Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hangi yüzle konuşuyorlar. Düne kadar AK Parti'deydiler. Ekonominin bu kadar kötü olmasın da onların da katkısı çok büyük. Şimdi gelmiş AK Parti'yi eleştiriyorlar. Ahmet Davutoğlu değil miydi asgari ücretin altında vatandaşları emekli maaşı veren. Babacan değil miydi ekonomi yöneten" İfadesini kullandı

İYİ PARTİ DEMOKRAT PARTI'NİN OYLARIYLA BUGÜN MECLİSTE. AK PARTİ'NİN OYU BUGÜN YÜZDE 10'UN ÜZERİNDEDİR

Canlı olarak yayınlanan programda demokrat Parti İlçe Başkanı Menderes Uzun, "Bugün İYİ Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ise bu Demokrat Parti'nin sayesindedir. Demokrat Parti destek vermeseydi bugün İYİ Parti meclis de giremezdi. İYİ Parti'nin gizli bir veya iki oyu var başka da bir oyu yok. Ama önümüzdeki yapılacak olan seçimde demokrat Parti olarak tek başımıza seçime gireceğiz.Demokrat Parti'nin oyu şu an yüzde 10'un üzerindedir.. Vatandaşlarımız Demokrat Partiyi sabırsızlıkla bekliyor. Bugün meclisteki bundan siyasi partinin birçok milletvekili kökünü Demokrat Parti'dir." şeklinde konuştu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TTK YA İŞÇİ ALIM MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Haziran Cuma günü Zonguldak geleceğini ifade eden Demokrat Parti Merkez ilçe başkanı Menderes Uzun, " Başkan Erdoğan müjde vereceğini söyledi biz kendisinden Türkiye Taşkömürü Kurumuna 5-6  maden işçisi alacağız müjdesini bekliyoruz.Termik santrallerimiz ithal kömür kullanmamalı" dedi.

PROJE ÇİZİLMEDEN İMZALAR ATILMADAN MERKEZ ÇARŞISI YIKILAMAZ..

Aynı zamanda Merkez çarşıda esnafı olan Uzun, "Merkez Çarşısı yıkılmadan önce belediye başkanın esnafa proje sunması gerekiyor. Proje çizilmeden imzalar atılmadan Merkez Çarşısı yıkılamaz"dedi. Uzun, Zonguldak'ta teşkilatlanma çalışmalarını büyük bize sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi