31 Mart yerel seçimlerinin ilimizdeki en önemli merkezlerinden Kozlu’da seçim yarışı tüm hızıyla devam ederken, Ali Bektaş projeleri ve Kozlu’ya yapmak istediği hizmetlerle gündem oluştururken, rakip adaylar ise polemik üreterek gündem oluşturmaya çalışıyor.

 Kozlu’da ilçe merkezi ve mahallelerde düzenlediği toplantılar mitinge dönüşen ve Kozlulu vatandaşlar tarafından büyük coşku ve sevgi gösterileri ile karşılanan Ali Bektaş, Kozlu için birlik-bütünlük mesajları ile projelerini tanıtıyor. Seçim konuşmalarında Kozlu nüfusunu 70 bin’e çıkarmayı hedeflediğini belirten Ali Bektaş, bir kitapçık haline getirdiği projelerini finans kaynakları ve teknik detayları ile birlikte tek tek vatandaşlara anlatıyor. Projelerin birçoğunun bakanlık desteği ile karşılanacağını vurgulayan Ali Bektaş’ın projeleri Kozlu halkı tarafından büyük destek görüyor.

Kozlu siyaset kulislerinde Ali Bektaş’ın “ Kozlu’nun Adamı, Gönül Adamı, Yaparsa Ali Bektaş yapar” sloganları ile seçim yarışını çok önde götürdüğü ve 31 Mart’ta Ak Parti’ye büyük bir seçim zaferi kazandıracağı belirtiliyor. Siyasi rakiplerinin proje üretmek yerine, tüm siyasi çalışmalarını Ali Bektaş’ı eleştirmek şeklinde sürdürmesi ise “ Ya anlatacak projeleri yok, ya da Ali Bektaş’tan çok korkuyorlar” şeklinde yorumlanıyor.

( Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi