Zonguldak’ta görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun için Valilik binası önünde veda töreni düzenlendi.Törene Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saadettin Dede, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Tosun;‘Emeğin başkentinde eğitim için sahada olduk’

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, alınterinin başkentinde eğitim için sahada çalıştıklarını ifade ederek, “Bugün itibariyle Ankara’da personel genel müdürlüğünde görevlendirilmeyle veda ediyorum. Dedemin maden emekçisi olarak çalıştığı ilde 15 ay görev yaptım. Sizleri tanımaktan sizlerle çalışmakta mutluluk duydum. Alınterinin başkentinde eğitim olarak ne varsa sahada olduk. Çocuklarımızın gülücüklerini ulaştırmak için gayret verdik. Bu süreçte okul yöneticilerimize İl yöneticilerimize gayretleri için teşekkür ediyorum. İlimizi uzaktan eğitimde ilk 5 İl içerisine sokmaktan çok mutluyum. Bir sinerji oluşmuş bir yol haritası çizilmişti. Çok kısa oldu. Ama Allah devletimize zeval vermesin. Biz devletimize milletimize bayrağımıza aşığız. Devletimiz bizi hangi görevde laik görev veriyorsa orada olacağız.  Bakanımız Mahmut Özer, Bakan yardımcımız Sadri  Şensoy, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, siyasi partiler, sendikalarımızın Başkanları, sivil toplum örgütleri, basınımız eğitim adına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Devletimize kırgınlığımız küskünlüğümüz yok. 15 ay önce böyle bir tablonun olacağını düşünmedik. Dün akşamdan beri aldığımız dular aldığımız çalışmaların emalisi olarak değerlendiriyorum. Dua alabilmek her bürokta nasip olmaz”dedi.

Dede; ‘‘Müdürümüz başarılı işler yaptı’’

Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saadettin Dede, Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un başarılı işler yaptığını söyleyerek, “Sayın müdürümüzün öğrencilerimiz öğretmenlerimiz için nezih ve güzel bir ortamda çalışmaları için gayret gösterdiğini gördük. Biz buna şahidiz. Bundan sonra ki hayatında da başarılı işler yapacağına inanıyoruz.  Bunu burada veda olarak görmüyoruz onun için başlangıç olacağını düşünüyoruz. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz”dedi.

Ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saadettin Dede, Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’a günün anısına çiçek takdim etti.

Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi