Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde sağlık çalışanlarının gösterdiği üstün çaba ve özverili çalışması yurt genelinde olduğu gibi, ilimizde de takdirle karşılanıyor.

Konorüvirüs vakaları nedeniyle büyük risk altında gece-gündüz, dinlenmeden görev yapan sağlık çalışanları toplumdan tam not aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ve ilimizdeki kamu hastanelerinin yöneticileri de konoravirüs ile mücadele ve salgının önlenmesi konusunda ciddi önlemler alınmasını sağladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile 112 Acil Servis personeli olası koronavirüs vakalarına karşı sürekli teyakkuz halinde bulunurken, şüpheli vakaların tetkik, teşhis ve tedavisi için gece gündüz aralıksız çalışıyor.

ZONGULDAK HALKINDAN ALKIŞLI-IŞIKLI DESTEK

Doktorundan hemşiresine ve yardımcı personeline kadar büyük özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına yurt genelinde verilen alkışlı-ışıklı desteğe Zonguldak halkı da katıldı.

Son birkaç gündür ilimizdeki tüm mahallelerde gece saat 21.00 sıralarında balkonlara çıkan vatandaşlar bir süre alkış tutarak ve ışıklarını açıp kapatarak sağlık çalışanlarına moral desteği veriyor.

Zonguldaklı vatandaşlar sağlık çalışanlarının salgını önlemek, hastalığı teşhiş ve tedavi etmek konusunda verdiği mücadelenin her türlü takdirin üstünde olduğunu söylüyor.

(HABER : Erhan ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi