Genç Anadolu Partisi (GAP) Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak'tan Naci Ferhat Altınok oldu.

Genç Anadolu Partisi'nin 2 yıldır Zonguldak İl başkanlığı görevini yapan Naci Ferhat Altınok, Ankara'da son yapılan kongrede partisinin Genel Başkan Yardımcısı oldu. Naci Ferhat Altınok yaptığı açıklamada, Zonguldak ve Türkiye siyasetinde artık Genç Anadolu Partisi'ninde var olduğunu ve hedeflerinin genel seçimlerde TBMM'ye girmek olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Genç Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı oldum.Zonguldak'tan ayrıca Remzi Köseoğlu ve Tuncay Köksal Merkez Karar Yürütme Kurulu Erdal Uludağ ve Hüseyin Uzun disiplin kuruluna seçilmişlerdir. Kongrede 45 tane oy aldım. Şuandan itibaren genel başkan yardımcısı olarak göreve başlamış buluyorum. Zonguldaklı olarak benim Genel Başkan Yardımcılığına gelmiş olmam Zonguldak açısından çok önem arz etmektedir." dedi.

HALKIMIZIN SESi OLACAĞIZ
Halkın sesi olacaklarını ifade eden Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ferhat Altınok, "Biz Atatürk ilkeleri ilke ve inkılaplarına bağlı bir partiyiz.Türkiye'de halkımızın sesi olacağız. Zaten illerdeki İcraatlarını da il başkanı olan arkadaşımızın icraatlarıyla ve benimde yardımlarında Zonguldak'ta bir çok şeyin değiştiğini göreceksiniz. Zaten iktidarın da alternatif olmayı planlıyoruz." dedi.

SALI GÜNÜ VALi BEKTAŞ'I ZİYARET EDECEĞiZ
Salı günü Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret edeceklerini belirten Genç Anadolu Partisi (GAP) Genel Başkan Yardımcısı Naci Ferhat Altınok sözlerine şu şekilde devam etti. "Genel başkanımız Ali Alemdaroğlu'nun da selamlarımı saygılarımı iletiyorum. Kendisi Zonguldak'ı çok özel seviyor. Zonguldak'ın sorunları ile ilgili olarak alacağım raporları Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri arkadaşlarınla beraber Genel Başkana ileteceğiz ve bu sorunların çözümü noktasında elimizden geldiği kadar elimizi taşın altına sokacağız. Ayrıca Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş'tan randevu aldık. Önümüzdeki hafta Zonguldak'a geldiğinde Vali beyi de ziyaret edecegiz.
Zonguldakla ilgili çalışmalarımız devam edecektir. " dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi