Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ramazan'da tüm vatandaşlarını maske, hijyen ve mesafe kuralına uyması konusunda çağrısında bulundu.
Ramazan ayının gelmesiyle sevinçli olduklarını ancak artan vakalar nedeniyle Ramazan ayının bu sene sonu geçeceğini ifade eden Başkan Kamil Altun, "Öncelikle tüm hemşerilerimin başı rahmet ortası marifet sonu da cehennem azabından Kurtuluş olan Ramazan'ı şerifiniz hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm İslam aleminin Türk tüm Türk milletini ramazanımız geldi. Ramazanlarımız her zaman coşku içerisinde bereket içerisinde geçmektedir. Maalesef geçen sene olduğu gibi bu sene de dünyayı etkisi altına alan kovit 19 sebebiyle biraz sönük geçecek."dedi.

MASKE, MESAFE VE HİJYENE ÇOK DİKKAT EDİN Kİ RAMAZAN BAYRAMINI BAYRAM GİBİ KUTLAYALIM..

Başkan Kamil Altun vaka artışına dikkat çekerek "Tabii ki bunda Ramazan boyunca alacağımız önlemler çok çok önemli. Özellikle hijyen konusunda, mesafe konusunda tüm hemşerilerime çok çok fazla dikkat etmesini temenni ediyorum. Çok dikkat edelim ki Ramazan Bayramı'na çok ve daha rahat Ramazan bayramını Bayram gibi kutlamak  İnşallah nasip olur.Şimdiden tüm hemşerilerini kurallara uyması konusunda tekrar tekrar uyarıyorum. Esnaflarımız keza aynı şekilde müşterilerini dükkanları alırken dikkat etmeliyiz. Herkes kurallarına uymalıdırlar ve böylelikle ramazan-ı şerifini bereketi ile beraber inşallah kutlamak nasip olur" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi