“İslam ümmeti olarak birleşerek bu zulmü durdurmalıyız”

Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Başkanı Tuncay Gençer, kırmızı çizgimiz olan Mescidi Aksa'mıza yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.
Birlik adına açıklama yaqpan ANKA-BİR Genel Başkanı Tuncay Gençer, İslam Dünyası Birleşip bu zulmü durdurması gerektiği çağrısında bulunarak şunları söyledi.

“İsrail, Dünya Barışını dinamitleyerek, kendi kıyametini arıyor.. İslam Dünyası Birleşip bu zulmü durdurmalı, bu zulüm Gayretullaha dokunur. İsrail kendi kuyusunu kazıyor, bir gün dünya İsrail’in arkasında durabilecek yüzü vicdanında bulamayacak. İlk kıblemiz ve mânâ alemimizin mihenk taşlarından, kendimizi benligimizden geçip feda edeceğimiz en önemli değerlerimizden, kırmızı çizgimiz, gönlümüzün en garip yerini eski günlerin hayali ile süsleyen Mescidi Aksa'mıza yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Firavun'un ruhunu taşıyan, dünyada zalimin temsilcisi olan İsrail, yine zulmün askeri ve adresi olduğunu ispatlamıştır. Ama zalimler şunu unutmasın ki; Türk Fıtratına en uygun elbise olan İslam Bayraktarlığı, Dünyadaki mazlumların beklediği "Türk Adaleti" ile eninde sonunda küllerinden doğup, ecdadımızın başardığı gibi dünyanın eski huzurlu günlere tekrar dönmesine vesile olacaktır. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Bunun için izlenecek yol, küfrün tek millet olması gibi, İslamı’n da tek çatı altında toplanması, hizip tohumlarının bu topraklardan temizlenmesidir. Bu kıvılcım her zaman olduğu gibi kutsal Anadolu topraklarından Birlik ve Beraberlik ateşi ile doğacak, bütün dünyayı aydınlatacaktır. Elimizde kalem, kalbimizde acı, hep beraber bıkmadan usanmadan çalışmalıyız. Ebed elbet imanı tam olan gayret askerlerinin olacaktır. Buna bütün benliğimizle inanıyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi